Få hjelp med sikkerhetsproblemer

Denne siden inneholder informasjon om Apple-produktsikkerhet for kunder, utviklere, politipersonell og journalister.

Apple jobber hardt for å beskytte kundenes sikkerhet og personvern. Du kan finne ut mer ved å besøke sidene våre om personvern, der du finner tips og informasjon som kan hjelpe deg med å holde enhetene og dataene dine sikre. Du kan også stille oss spørsmål om personvern.

Hvis du tror du har oppdaget en sikkerhets- eller personvernssårbarhet i et Apple-produkt, kan du finne ut hvordan du rapporterer det.

Informasjonen nedenfor kan være til hjelp ved sikkerhetsproblemer eller -spørsmål. Hvis du trenger mer hjelp, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Passord og kjøp

Phishing og annen svindel

Hvis du får en mistenkelig e-post som er utformet for å se ut som den er fra Apple, kan du videresende den til reportphishing@apple.com. Finn ut mer om phishing og annen svindel.

Tapte eller stjålne produkter

Hvis du mister enheten eller tror at den kan ha blitt stjålet, kan disse artiklene hjelpe deg med å finne enheten og beskytte informasjonen din.

Personlig sikkerhet

Hvis du ønsker å kontrollere hva du deler med andre, eller hvis du er bekymret for at noen har fått tilgang til informasjon du ikke har delt fra Apple-enheten din, kan veiledningen og sjekklistene nedenfor hjelpe deg med å forstå hvilken informasjon du deler, hvordan du identifiserer risikoer og hvordan du gjør endringer for å beskytte deg.

Utviklerressurser

Finn ut mer om sikkerhetsdokumentasjon og -ressurser for utviklere.

Kontakt Apple Developer Support for å be om hjelp med å utstede eller inndra sertifikater.

Offentlige myndigheter

Les følgende retningslinjer angående å kontakte Apple med forespørsler om offentlige myndigheter:

Journalister

Journalister kan kontakte Apples presseinformasjon på media.help@apple.com.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.