Løs inn gavekort og innholdskoder for iTunes eller Apple Music

Få musikk, filmer, TV-programmer, apper, bøker, lydbøker, Apple Music-medlemskap, iCloud-lagringsplass og annet med kreditt fra et gavekort.

iTunes-gavekort

iTunes-gavekort

Når du løser inn et iTunes-gavekort, blir Apple-ID-en din kreditert med beløpet på kortet. Du kan bruke kreditten i iTunes Store, App Store eller iBooks Store så lenge du logger på hver butikk med samme Apple-ID. Kreditten brukes til alle butikkjøp du gjør, helt til den er oppbrukt.

Apple Music-gavekort

Apple Music-gavekort

Når du løser inn et Apple Music-gavekort, kan du velge å bruke kredittsaldoen på et individuelt Apple Music-medlemskap. Hvis du ikke er medlem av Apple Music, vil bruk av kreditten automatisk gjøre at du blir medlem*. Hvis du er medlem av Apple Music fra før og bruker kreditten på et medlemskap, blir fornyelsesdatoen forlenget med antall måneder på kortet.

Når du løser inn en innholds- eller kampanjekode, lastes produktet knyttet til koden, automatisk ned til enheten.

*Hvis du aldri har vært medlem av Apple Music, får du prøveperioden din i tillegg til antall måneder på kortet. Måneder med Apple Music-medlemskap fra et Apple Music-gavekort kan ikke brukes for et koblingssalg av familieabonnement, studentabonnement og mobiltjenesteleverandør (gjennom støttede operatører).

Rask innløsing

Er du klar til å løse inn?

Trenger du hjelp? Du kan finne ut mer om kort og koder eller finne ut hva du må gjøre hvis du ikke får løst inn gavekortet eller innholdskoden for iTunes eller Apple Music.

Finn innløsningskoden

Hvis du har et gavekort for iTunes eller Apple Music, kan du dra eller forsiktig skrape av etiketten på baksiden av kortet for å få frem den skjulte koden. Du trenger denne 16-sifrede koden som starter med X, når du skal løse inn kortet.

Avhengig av hva slags kort du har, kan nummeret stå på litt ulike steder. Her er noen eksempler:

Det er ikke sikkert at innholds- og kampanjekoder har klistrelapper, består av 16 sifre eller starter med en X.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på iTunes Store, iBooks Store eller App Store på enheten.
  2. Rull til bunnen av Aktuelt-delen, og trykk på Løs inn.
  3. Logg på med Apple-ID. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt Apple-ID-en din
  4. Trykk på «Du kan også skrive inn koden selv». I enkelte land og regioner kan du løse inn gavekort ved å bruke det innebygde kameraet.
  5. Hvis du har et gavekort for iTunes eller Apple Music, oppgir du den 16-sifrede koden som begynner med X, fra baksiden av kortet.
    Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, oppgir du koden fra baksiden av kortet.
  6. Trykk på Løs inn for å få butikkreditt.
    Hvis du får et tilbud om Apple Music, velger du «Forleng medlemskapet» for å løse inn måneder med Apple Music-tjeneste. Hvis du vil løse inn mot butikkreditt, velger du «Bruk kreditt for iTunes eller App Store».

Finn ut hva du kan gjøre hvis du får en varselmelding eller ikke får løst inn gavekortet eller innholdskoden for iTunes eller Apple Music.

Når du har løst inn kortet eller koden, er hva som skjer videre avhengig av typen kort eller kode du løser inn:

• Når du løser inn et iTunes-gavekort, blir beløpet på kortet kreditert Apple-ID-en som du bruker når du kjøper produkter fra iTunes Store, iBooks Store og App Store.
  • Når du løser inn et Apple Music-gavekort, blir kreditten lagt til i Apple Music-medlemskapet.
  • Når du løser inn en innholds- eller kampanjekode, blir produktet som er knyttet til koden, automatisk lastet ned til enheten.

Hvis du velger å la være å bruke verdien av Apple Music-gavekortet på medlemskap, blir beløpet kreditert Apple-ID-en din på samme måte som et iTunes-gavekort.

Apple-ID-krediteringen brukes til alle kjøp du gjør i de ulike butikkene, også Apple Music-medlemskap, til den er oppbrukt. Les hvordan du sjekker saldoen din.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din. Finn ut hva du kan gjøre hvis du glemmer Apple-ID-en din
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Løs inn.
  4. Oppgi passordet ditt og trykk på Retur- eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Logg på.
  5. Hvis du har et gavekort for iTunes eller Apple Music, oppgir du den 16-sifrede koden som begynner med X, fra baksiden av kortet.
    Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, oppgir du koden fra baksiden av kortet.
    I enkelte land og regioner kan du løse inn gavekort ved å bruke et innebygd kamera.
  6. Klikk på Løs inn.
    Finn ut hva du kan gjøre hvis du får en varselmelding eller ikke får løst inn gavekortet eller innholdskoden for iTunes eller Apple Music.

Når du har løst inn kortet eller koden, er hva som skjer videre, avhengig av typen kort eller kode du løser inn.

• Når du løser inn et iTunes-gavekort, blir beløpet på kortet kreditert Apple-ID-en som du bruker når du kjøper produkter fra iTunes Store, iBooks Store og App Store.
  • Når du løser inn et Apple Music-gavekort, blir kreditten lagt til i Apple Music-medlemskapet ditt.
  • Når du løser inn en innholds- eller kampanjekode, lastes produktet knyttet til koden, automatisk ned til enheten.

Hvis du velger å la være å bruke verdien av Apple Music-gavekortet på medlemskap, blir beløpet kreditert Apple-ID-en din på samme måte som et iTunes-gavekort.

Apple-ID-krediteringen brukes til alle kjøp du gjør i de ulike butikkene, også Apple Music-medlemskap, til den er oppbrukt. Les hvordan du sjekker saldoen din.

På en Android-telefon

1. Åpne Apple Music-appen, og trykk på menysymbolet  øverst til venstre.
  2. Trykk på Apple-ID-en din. Oppgi Apple-ID-en din og passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  3. Trykk på Løs inn.
  4. Skriv inn koden fra baksiden av kortet, og trykk på Løs inn en gang til.

Om kort og koder

Gavekort for iTunes eller Apple Music:

• Når du løser inn et iTunes- eller Apple Music-gavekort, blir kreditten på kortet lagt til i Apple-ID-en som du bruker når du kjøper produkter fra iTunes Store, iBooks Store eller App Store, eller som du brukte da du ble med i Apple Music. Du kan bruke butikkreditt til kjøp i alle de ulike butikkene, til å kjøpe iCloud-lagring eller til å betale for kjøp i apper, helt til kreditten er oppbrukt. Apple Music-kreditt legges til i Apple Music-medlemskapet. Hvis du velger å la være å bruke verdien av Apple Music-gavekortet på medlemskap, blir beløpet kreditert Apple-ID-en på samme måte som et iTunes-gavekort.
  • Etter at du har løst inn et iTunes-gavekort, blir kontosaldoen din automatisk oppdatert i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Det kan hende du må logge av og så på igjen på alle enhetene før saldoen vises. Du kan se saldoen under Apple-ID-en.
  • Etter at du har løst inn et Apple Music-gavekort, blir medlemskapskreditt lagt til i Apple Music-medlemskapet som er knyttet til Apple-ID-en din. Les hvordan du viser informasjon om Apple Music-medlemskapet.
  • Hvis du har mottatt et gavekort for iTunes eller Apple Music via e-post, klikker du på Løs inn nå i e-postmeldingen for å løse inn kreditten.
  • Hvis du bruker butikkreditten din til å betale for iCloud-lagring, må du likevel ha registrert et kredittkort.

Innholds- og kampanjekoder:

• Du kan løse inn innholds- og kampanjekoder for bestemte produkter i iTunes Store, iBooks Store eller App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Alle innholds- eller kampanjekoder kan løses inn i iTunes for Mac eller Windows, unntatt koder som er spesifikke for Mac App Store. Løs inn innholds- eller kampanjekoder for Mac App Store i Mac App Store. Du kan også løse inn iBooks-koder i iBooks for Mac.

Andre gavekort:

Les mer

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.