Slik løser du inn Apple Gift Card eller App Store & iTunes-gavekortet

Løs inn gavekortet ditt i App Store, iTunes eller Apple Music-appen.

Løs inn gavekortet

Løs inn gavekortet ditt mot apper, abonnementer med mer.

Løs inn gavekortet ditt

Løse inn et gavekort med iPhone, iPad eller iPod touch

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.
  2. Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Trykk på påloggingsknappen  eller bildet ditt øverst på skjermen.
  4. Trykk på Løs inn gavekort eller kode. Hvis du ikke ser Løs inn gavekort eller kode, logger du på med Apple-ID-en din.
  5. Trykk på Bruk kamera, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Hvis du har problemer med å løse inn kortet, trykker du på Enter Code Manually (Skriv inn koden manuelt), og følger deretter instruksjonene på skjermen.
  6. Trykk på Ferdig.

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Hvis du befinner deg i USA, ser du kanskje saldoen din i Apple Lommebok når du løser inn et gavekort til Apple-ID-saldoen din.

Finn ut mer om bruk av Apple Lommebok

Løse inn et gavekort på Mac

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.
  2. Åpne App Store på Mac.
  3. Klikk på navnet ditt eller påloggingsknappen i sidepanelet.
  4. Klikk på Løs inn gavekort.
    Mac som viser Løs inn gavekort-knappen i App Store.
  5. Trykk på Bruk kamera, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Hvis du har problemer med å løse inn kortet, skriver du inn koden manuelt.

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Løse inn et gavekort på en Windows-PC

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.
  2. Åpne iTunes.
  3. Velg Konto fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  4. Velg Løs inn.
  5. Logg på og følg instruksjonene på skjermen.

Løse inn et gavekort på en Android-enhet

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.
  2. Åpne Apple Music-appen.
  3. Trykk på menyknappen , og trykk deretter på Konto.
  4. Trykk på Løs inn gavekort eller kode.
  5. Skriv inn den 16-sifrede koden. Trykk deretter på Løs inn.

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Hvis du har mottatt et gavekort via e-post

For å løse inn et gavekort som noen har sendt deg på e-post, åpner du e-posten og trykker eller klikker på Løs inn nå-knappen.

Hva du kan kjøpe med disse gavekortene

Når du løser inn et Apple Gift Card eller et App Store & iTunes-gavekort, kan du foreta kjøp med Apple-ID-saldoen din. Disse kjøpene kan omfatte apper, spill, abonnementer som Apple Music eller iCloud+, og mer. Men for enkelte kjøp kan ikke Apple-ID-saldoen brukes. Finn ut hva du kan kjøpe med Apple-ID-saldoen din.

Når Apple Gift Card er tilgjengelig, kan du også bruke Apple-ID-saldoen til å kjøpe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. Sjekk om Apple Gift Card er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

På en Android-enhet kan du bruke gavekortet ditt til å kjøpe et Apple Music-abonnement. For å foreta kjøp fra App Store, Apple Books eller Apple TV-appen må du bruke en Apple-enhet.

Finn ut mer

App Store- og iTunes Store-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut hvilke funksjoner som er tilgjengelige i landet ditt eller regionen din.