Løs inn gavekort og innholdskoder for App Store, iTunes og Apple Music

Skaff deg musikk, filmer, TV-programmer, apper, bøker, lydbøker, Apple Music-medlemskap, iCloud-lagringsplass og annet med kreditt fra gavekort.

Gavekort for App Store og iTunes

Når du løser inn et gavekort for App Store og iTunes, blir Apple-ID-en din kreditert beløpet på kortet. Du kan bruke kreditten i iTunes Store, App Store eller iBooks Store så lenge du logger på hver butikk med samme Apple-ID. Kreditten brukes til alle butikkjøp du gjør, helt til den er oppbrukt.

Apple Music-gavekort

Når du løser inn et Apple Music-gavekort, kan du velge å bruke kredittsaldoen på et individuelt Apple Music-medlemskap. Hvis du ikke er medlem av Apple Music, gjør bruk av kreditten automatisk til at du blir medlem. Hvis du allerede er medlem av Apple Music og legger til kreditten i et medlemskap, blir fornyelsesdatoen forlenget med antall måneder på kortet.

Når du løser inn en innholds- eller kampanjekode, lastes produktet knyttet til koden, automatisk ned til enheten.

Finn ut mer om kort og koder, eller finn ut hva du gjør hvis kortet ditt er inaktivt, allerede er løst inn, eller hvis du ikke kan løse inn gavekort og innholdskoder for App Store, iTunes og Apple Music.

Hvis du aldri har vært medlem av Apple Music, får du prøveperioden din i tillegg til antall måneder på kortet. Måneder med Apple Music-medlemskap fra et Apple Music-gavekort kan ikke brukes for et koblingssalg av familieabonnement, studentabonnement og mobiltjenesteleverandør (gjennom støttede operatører).

Finn innløsningskoden

Dra eller forsiktig skrap av etiketten på baksiden av kortet for å få frem den skjulte koden. Du trenger denne 16-sifrede koden som starter med X, når du skal løse inn kortet.

Hvis du har et eldre kort, kan nummeret vises et annet sted. Her er noen eksempler:

Det er ikke sikkert at innholds- og kampanjekoder har klistrelapper, består av 16 sifre eller starter med en X.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på App Store på iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også åpne siden for innløsing og gå direkte til trinn 5.
  2. Trykk på I dag og deretter på Apple-ID-symbolet.
  3. Trykk på Løs inn.
  4. Logg på med Apple-ID. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt Apple-ID-en din
  5. Hvis du vil bruke kameraet på iPhone, iPad eller iPod touch for å legge til gavekortet ditt, trykker du på Bruk kamera. Sørg for at du følger instruksjonene på skjermen for å ta bilde av innløsingskoden. Hvis du befinner deg i bestemte land eller regioner, eller hvis du har et eldre kort, må du kanskje skrive inn koden manuelt i stedet.
  6. Hvis du har et gavekort for App Store, iTunes eller Apple Music, oppgir du den 16-sifrede koden som begynner med X, fra baksiden av kortet.
    Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, oppgir du koden fra baksiden av kortet.
  7. Trykk på Løs inn for å få butikkreditt.
    Hvis du får et tilbud om Apple Music, velger du «Forleng medlemskapet» for å løse inn måneder med Apple Music-tjeneste. Hvis du vil løse inn mot butikkreditt, velger du «Bruk kreditt for iTunes eller App Store».

Finn ut hva du kan gjøre hvis du får en varselmelding eller ikke får løst inn gavekortet eller innholdskoden for App Store, iTunes eller Apple Music.

Apple-ID-krediteringen brukes til alle kjøp du gjør i de ulike butikkene, også Apple Music-medlemskap, til den er oppbrukt. Les hvordan du sjekker saldoen din.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis Min konto. Hvis du blir bedt om det, oppgir du passordet på nytt.
  4. Oppgi passordet ditt, og trykk på Retur- eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Logg på.
  5. Hvis du har et gavekort fra App Store, iTunes eller Apple Music, skriver du inn den 16-sifrede koden fra baksiden av kortet. Koden starter med X.
    Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, oppgir du koden fra baksiden av kortet. I enkelte land og regioner kan du klikke på Bruk kamera og bruke enhetens kamera for å se hele den svarte firkanten rundt innløsingskoden.
    Hvis gavekortet ditt er eldre, hvis kameraet ikke kan lese innløsingskoden, eller hvis det ikke finnes noen firkant rundt innløsingskoden, trykker du på «Du kan også skrive inn koden manuelt».
  6. Klikk på Løs inn.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du får en varselmelding eller ikke får løst inn gavekortet eller innholdskoden for App Store, iTunes eller Apple Music.

Apple-ID-krediteringen brukes til alle kjøp du gjør i de ulike butikkene, også Apple Music-medlemskap, til den er oppbrukt. Les hvordan du sjekker saldoen din.

På en Android-telefon

1. Åpne Apple Music-appen, og trykk deretter på .
  2. Trykk på Apple-ID-en din. Oppgi Apple-ID-en din og passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  3. Hvis du er medlem av Apple Music for øyeblikket, ruller du ned til bunnen av siden og trykker på Vis konto.
    Hvis du ikke er medlem av Apple Music, fortsetter du med trinn 5.
  4. Trykk på Løs inn.
  5. Skriv inn koden fra baksiden av kortet, og trykk på Løs inn igjen.

Om kort og koder

Digitale gavekort:

•  Hvis du har mottatt et gavekort fra App Store, iTunes eller Apple Music via e-post, klikker du på Løs inn nå i e-postmeldingen for å løse inn kreditten.

Innholds- og kampanjekoder:

• Du kan løse inn innholds- og kampanjekoder for bestemte produkter i iTunes Store, iBooks Store eller App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Alle innholds- eller kampanjekoder kan løses inn i iTunes for Mac eller Windows, unntatt koder som er spesifikke for App Store på Mac. Løs inn innholds- eller kampanjekoder for Mac App Store i App Store på Mac-maskinen din. Du kan også løse inn iBooks-koder i iBooks for Mac.
  • Hvis du prøver å løse inn en Apple Music-kampanjekode, må koden enten samsvare med medlemskapet du allerede har, for eksempel et individuelt medlemskap, eller du må registrere deg for Apple Music med typen medlemskap som er oppført på kampanjekoden.

Andre gavekort:

Les mer

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.