Om Fullfør mitt album, Fullfør min sesong og Fullfør min samling

Hvis du allerede har kjøpt en del av et album, en sesong eller en appsamling, kan du få resten av sangene, episodene eller appene uten å betale full pris.

Noen innholdsleverandører tilbyr et musikkalbum, en TV-sesong eller en bestemt serie med apper som en pakke til en rabattert pris. Hvis du kjøper en enkelt sang, episode eller app og senere bestemmer deg for å kjøpe hele settet, kan du få en rabatt på albumet, sesongen eller samlingen, så fremt det fremdeles er kvalifisert og tilgjengelig i iTunes Store eller App Store.

Hvis du vil kjøpe en TV-sesong som ikke er sendt ferdig ennå, kan du se om programmet har sesongpass eller multi-pass tilgjengelig

Filmpakker er ikke kvalifisert for rabattert pris når du allerede eier en av de inkluderte filmene. Tilgjengeligheten til bestemte tilbud på fullføring av album, sesonger og pakker kan endres uten varsel.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til iTunes Store- eller App Store-appen, avhengig av hva du vil fullføre.
  2. Finn albumet, sesongen eller samlingen du vil fullføre. Artikkelens kjøpsknapp viser en pris som har blitt justert i henhold til det du allerede har betalt.
  3. Klikk på Kjøp.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Gå til iTunes Store.
  3. Velg Musikk eller TV-programmer øverst til venstre, avhengig av hva du vil fullføre.
  4. Under Snarveier til høyre i vinduet klikker du på Fullfør albumet eller Fullfør sesongen. Eventuelle kvalifiserte album eller TV-sesonger vises.
  5. Velg objektet du vil fullføre. Artikkelens kjøpsknapp viser en pris som har blitt justert i henhold til det du allerede har betalt.
  6. Klikk på Kjøp.

Mer informasjon om Fullfør albumet

Objekter som regnes som fullføring av et album, omfatter:

• En sang fra en EP.
  • Bonusmaterialer, for eksempel en musikkvideo, fra et kvalifisert album.
  • En sang fra et album med filmmusikk hvis alle sangene på albumet selges enkeltvis.
  • En sang du har slettet ved en feil. Du kan bruke Fullfør mitt album til å laste ned resten av albumet, men den opprinnelige sangen du kjøpte, lastes ikke ned. Les om hvordan du laster ned musikk du allerede har kjøpt, på nytt.

Objekter som ikke regnes som fullføring av et album, omfatter:

• En sang fra et album med komplette verker (for eksempel Beethoven: The Complete Symphonies).
  • En sang noen har gitt til deg som en gave.

Du ser kanskje ikke et album i Fullfør albumet fordi den justerte prisen for de gjenværende sangene ikke er kvalifisert – det vil si at resten av beløpet er mindre enn prisen for en enkelt sang.

Mer informasjon om Fullfør sesongen

Objekter som regnes som fullføring av en sesong, omfatter:

• Bonusmaterialer, for eksempel bonusmaterialer for en bestemt sesong.
  • En episode fra en TV-samling, for eksempel Det beste fra 2014.
  • En TV-episode du har slettet ved en feil. Du kan bruke Fullfør sesongen til å laste ned resten av sesongen, men den opprinnelige episoden du kjøpte, lastes ikke ned.
  • En episode i SD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør sesongen til å laste ned resten av sesongen i SD- eller HD-kvalitet.
  • En blanding av episoder i SD- og HD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør sesongen til å laste ned resten av sesongen i SD- eller HD-kvalitet.
  • En episode i HD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør sesongen til å laste ned resten av sesongen i HD-kvalitet.

Objekter som ikke regnes som fullføring av en sesong, omfatter:

• En TV-episode fra en sesong som ikke lenger er tilgjengelig i iTunes.
  • En TV-episode som noen har gitt til deg som en gave.

Du ser kanskje ikke en TV-sesong i Fullfør sesongen fordi den justerte prisen for de gjenværende episodene ikke er kvalifisert – det vil si at resten av beløpet er mindre enn prisen for en enkelt episode.

Finn ut mer om de forskjellige måtene å kjøpe TV-programmer på i iTunes Store.

Mer informasjon om Fullfør pakken

• Når du kjøper apper som del av en pakke, står hver app oppført enkeltvis i kjøpshistorikken.
  • En gratis app fra en pakke er ikke kvalifisert for Fullfør pakken.
  • Apper som noen har gitt til deg som en gave, gjelder ikke mot fullføring av pakken.