Om Fullfør mitt album, Fullfør min sesong og Fullfør min samling

Hvis du allerede har kjøpt en del av et album, en sesong eller en appsamling, kan du få resten av sangene, episodene eller appene uten å betale full pris.

Noen innholdsleverandører tilbyr et musikkalbum, en TV-sesong eller en bestemt serie med apper som en pakke til en rabattert pris. Hvis du kjøper en enkelt sang, episode eller app og senere bestemmer deg for å kjøpe hele settet, kan du få en rabatt på albumet, sesongen eller samlingen, så fremt det fremdeles er kvalifisert og tilgjengelig i iTunes Store.

Hvis du vil kjøpe en TV-sesong som ikke er sendt ferdig ennå, kan du se om programmet har sesongpass eller multi-pass tilgjengelig

Filmpakker er ikke kvalifisert for en rabattert pris når du allerede eier en av de inkluderte filmene. Tilgjengeligheten til bestemte tilbud på fullføring av album, sesonger og samlinger kan endres uten varsel.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til appen iTunes Store eller App Store, avhengig av hva du vil fullføre.
  2. Finn albumet, sesongen eller samlingen du vil fullføre. Artikkelens kjøpsknapp viser en pris som har blitt justert i henhold til det du allerede har betalt.
  3. Klikk på Kjøp.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Gå til iTunes Store.
  3. Velg Musikk, TV-programmer eller Apper øverst til venstre, avhengig av hva du vil fullføre.
  4. Klikk på Fullfør mitt albumFullfør min sesong eller Fullfør min samling i snarveiene til høyre i vinduet. Alle kvalifiserte album, sesonger eller appsamlinger vises.
  5. Velg artikkelen du vil fullføre. Artikkelens kjøpsknapp viser en pris som har blitt justert i henhold til det du allerede har betalt.
  6. Klikk på Kjøp.

Mer informasjon om Fullfør mitt album

Artikler som regnes som fullføring av et album, omfatter:

• En sang fra en EP.
  • Bonusmaterial, for eksempel en musikkvideo, fra et kvalifisert album.
  • En sang fra et album med filmmusikk hvis alle sangene på albumet selges enkeltvis.
  • En sang du har slettet ved en feil. Du kan bruke Fullfør mitt album til å laste ned resten av albumet, men den opprinnelige sangen du kjøpte, lastes ikke ned. Les om hvordan du laster ned musikk du allerede har kjøpt, på nytt.

Artikler som ikke regnes som fullføring av et album, omfatter:

• En sang fra et album med komplette verker (for eksempel Beethoven: The Complete Symphonies).
  • En sang som var en del av en kampanje, for eksempel Ukens single.
  • En sang som noen har gitt til deg som en gave.

Du ser kanskje ikke et album i Fullfør mitt album fordi den justerte prisen for de gjenværende sangene ikke er kvalifisert – resten av beløpet er mindre enn prisen for en enkelt sang.

Mer informasjon om Fullfør min sesong

Artikler som regnes som fullføring av en sesong, omfatter:

• Bonusmaterial, for eksempel bonusmaterial for en bestemt sesong.
  • En episode fra en TV-samling, for eksempel Det beste fra 2014.
  • En TV-episode du har slettet ved en feil. Du kan bruke Fullfør min sesong til å laste ned resten av sesongen, men den opprinnelige episoden du kjøpte, lastes ikke ned.
  • En episode i SD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør min sesong til å laste ned resten av sesongen i SD- eller HD-kvalitet.
  • En blanding av episoder i SD- og HD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør min sesong til å laste ned resten av sesongen i SD- eller HD-kvalitet.
  • En episode i HD-kvalitet fra en kvalifisert TV-serie. Du kan bruke Fullfør min sesong til å laste ned resten av sesongen i HD-kvalitet.

Artikler som ikke regnes som fullføring av en sesong, omfatter:

• En TV-episode fra en sesong som ikke lenger er tilgjengelig i iTunes.
  • En TV-episode som noen har gitt til deg som en gave.

Du ser kanskje ikke en TV-sesong i Fullfør min sesong fordi den justerte prisen for de gjenværende episodene ikke er kvalifisert – resten av beløpet er mindre enn prisen for en enkelt episode.

Finn ut mer om de forskjellige måtene å kjøpe TV-programmer på i iTunes Store.

Mer informasjon om Fullfør min samling

• Når du kjøper apper som del av en samling, står hver app oppført enkeltvis i kjøpshistorikken.
  • En gratis app fra en samling er ikke kvalifisert for Fullfør min samling.
  • Apper som noen har gitt til deg som en gave er ikke gjeldende i forhold til fullføring av samlingen.