Ta et skjermbilde på iPhone

Lagre det som er på skjermen, på en rask måte.

Slik tar du skjermbilder på iPhone-modeller med Face ID

1. Trykk på sideknappen og volum opp-knappen samtidig.
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.
  3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Slik tar du skjermbilder på iPhone-modeller med Touch ID og sideknapp

1. Trykk på sideknappen og Hjem-knappen samtidig.
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.
  3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Slik tar du skjermbilder på iPhone-modeller med Touch ID og knapp øverst

1. Trykk på knappen øverst og Hjem-knappen samtidig.
  2. Slipp begge knappene rett etterpå.
  3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Trykk på miniatyrbildet for å åpne det, eller sveip til venstre for å fjerne det.

Her finner du skjermbilder

Åpne Bilder, og gå deretter til Album > Skjermbilder.