Slik tar du skjermbilder på iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du tar bilde av skjermen med en iOS-enhet.

ta et skjermbilde

På en iPhone X eller nyere

1. Trykk på og hold inne knappen på høyre side av iPhone.
  2. Klikk på Volum opp-knappen på venstre side, og slipp så knappene.
  3. Skjermbildet i miniatyr vises nederst til venstre på iPhone. Trykk på miniatyrbildet for å legge til tegninger og tekst med Merking, eller trykk og hold på miniatyrbildet for å dele skjermbildet. Sveip til venstre på miniatyrbildet for å fjerne det.

På iPhone 8 og tidligere, iPad og iPod touch

1. Trykk på og hold inne knappen øverst eller på siden.
  2. Trykk på Hjem-knappen med én gang, og slipp knappen øverst eller på siden av enheten.
  3. Skjermbildet i miniatyr vises nederst til venstre på enheten. Trykk på miniatyrbildet for å legge til tegninger og tekst med Merking, eller trykk og hold på miniatyrbildet for å dele skjermbildet. Sveip til venstre på miniatyrbildet for å fjerne det.

Gå til Bilder > Album, og trykk på Skjermbilder for å se skjermbildet du akkurat tok, og de du har tatt før.

Finn ut mer

Bruke skjermopptak til å ta opp video av skjermen på iOS-enheten.