Slik tar du skjermbilder på iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du tar bilde av skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

ta et skjermbilde

På en iPhone X eller nyere

1. Trykk på sideknappen og volum opp-knappen samtidig. Slipp begge knappene rett etterpå.
  2. Skjermbildet i miniatyr vises nederst til venstre på iPhone. Trykk på miniatyrbildet for å legge til tegninger og tekst med Merking, eller trykk og hold på miniatyrbildet for å dele skjermbildet. Sveip til venstre på miniatyrbildet for å fjerne det.

På iPad med Face ID

1. Trykk på knappen øverst og volum opp-knappen samtidig. Slipp begge knappene rett etterpå.
  2. Trykk på miniatyrbildet for å legge til tegninger og tekst med Merking, eller trykk og hold på miniatyrbildet for å dele skjermbildet. Sveip til venstre på miniatyrbildet for å fjerne det.

På iPader som støtter Apple Pencil, kan du sveipe Apple Pencil fra et av de nederste hjørnene på iPad-skjermen for å ta et skjermbilde.

På iPhone 8 og tidligere, iPad og iPod touch

1. Trykk på knappen øverst eller sideknappen og Hjem-knappen samtidig. Slipp begge knappene rett etterpå.
  2. Skjermbildet i miniatyr vises nederst til venstre på enheten. Trykk på miniatyrbildet for å legge til tegninger og tekst med Merking, eller trykk og hold på miniatyrbildet for å dele skjermbildet. Sveip til venstre på miniatyrbildet for å fjerne det.

Gå til Bilder > Album, og trykk på Skjermbilder for å se skjermbildet du akkurat tok, og de du har tatt før.