OS X Server (Mavericks): Programvareoppgradering-tjener vil kanskje ikke sørge for OS X Mavericks-programvareoppdateringer etter oppgradering

Etter oppgradering av en Programvareoppgradering-tjener fra OS X Server (Mountain Lion) til OS X Server (Mavericks), vil det kanskje ikke være mulig å betjene programvareoppdateringer for OS X Mavericks-klienter.

Resolution

Oppdater til OS X Server (Mavericks) v3.0.2 eller nyere.

Mer

Hvis du oppgraderte fra OS X Server (Mountain Lion) og allerede har åpnet OS X Server (Mavericks) v3.0 eller 3.0.1:

1. Åpne Server-appen.
  2. Stopp Programvareoppgradering-tjenesten.
  3. Avslutt Server-appen.
  4. Utfør disse Terminal-kommandoene, som vil flytte eksisterende konfigurasjonsfiler til side:

cd /Library/Server/Software\ Update/Config/
    sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig
    sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Omstart tjeneren.
  6. Åpne Server-appen og velg Programvareoppgradering-tjenesten.
  7. Omkonfigurer innstillingene på fanene Innstillinger og Oppdateringer etter behov.
  8. Start Programvareoppgradering-tjenesten.