Xsan-versjoner som inkluderes med eller er nødvendige for macOS

Finn ut hvilke versjoner av Xsan som er kompatible med macOS.

Xsan-versjoner som inkluderes med macOS

Xsan-versjon macOS-versjon
Xsan 5.0.1 macOS High Sierra eller nyere
Xsan 5 macOS Sierra
Xsan 4.1 OS X El Capitan
Xsan 4 OS X Yosemite
Xsan 3.1 OS X Mavericks
Xsan 3.0 OS X Mountain Lion
Xsan 2.3 OS X Lion

Xsan 2.3 og nyere er ikke tilgjengelige som oppdateringer for tidligere versjoner av macOS.

Xsan- og macOS-versjonene som kjører på MDC-er, må alltid være de samme som eller nyere versjoner av de som kjører på Xsan-klientene. Finn ut mer om kompatibilitet mellom Xsan MDC-er og klienter i et SAN.