AppleCare Protection Plan: Slik finner du ditt AppleCare-registreringsnummer

Lær hvordan du finner registreringsnummeret til din AppleCare Protection Plan.

Merk: Når det gjelder andre typer AppleCare-avtaler, kan du gå til Slik finner du ditt AppleCare-registreringsnummer.

Hvis du vil registrere din nylig kjøpte AppleCare Protection Plan for en iPad, iPhone, iPod, Mac, Apple TV eller Apple-skjerm, vil du trenge AppleCare-registreringsnummeret.

Du kan finne dette nummeret ved å se i AppleCare Protection Plan-esken etter et kort eller hefte som heter "Aktiver dekningen din i dag" eller "Nettregistreringsinstruksjoner". Nederst finner du registreringsnummeret:

Nettregistreringsinstruksjoner for AppleCare Protection Plan

Merk: Hvis du ikke har esken eller ikke finner kortet eller heftet i esken, kontakter du Support for AppleCare-avtaler med den opprinnelige kvitteringen (eller bestillingen) og serienummeret til produktet som dekkes av avtalen.

Når du har funnet registreringsnummeret, kan du aktivere avtalen på webadressen Support for AppleCare-avtaler.

Apple-registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter inneholder noen ganger tallet "0" (null), men aldri bokstaven "O".