Hvordan avinstallere QuickTime på en Windows-PC

Lær hvordan du avinstallerer QuickTime på en Windows-kompatibel datamaskin. Hvis du har en Mac, er det instruksjoner bare for deg.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
  1. Åpne Kontrollpanel.

2. Klikk på Legg til / fjern programnmer.
  3. Finn QuickTime i listen, og marker det.
  4. Klikk på Endre/fjern-knappen.
    Det åpnes en dialogboks med meldingen:
    Vil du fjerne QuickTime for Windows fullstendig?
  5. Klikk på OK. Installeringsprogrammet begynner å fjerne QuickTime.
  6. Du vil se en melding når avinstalleringen er fullført.

Viktig: iTunes krever at QuickTime er installert for å fungere riktig. Last ned og installer nyeste versjon av QuickTime eller iTunes (som inkluderer QuickTime) hvis du vil fortsette å bruke iTunes.