Om oppdateringen Mac OS X 10.4.10 (delta)

Oppdateringen Mac OS X 10.4.10 (delta) oppdaterer Mac OS X 10.4.9 til versjon 10.4.10 på både Intel-baserte Mac-maskiner og PowerPC-baserte Mac-maskiner. (Hvis du oppdaterer fra en eldre versjon av Mac OS X 10.4.x til 10.4.10, kan du lese denne artikkelen.)

Viktig: Les dette før installering

• Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte. (Dette gjelder ikke normal installering av programmer.)

• Installeringsprosessen skal ikke avbrytes. Hvis det oppstår strømbrudd eller annet avbrudd under installering, skal du oppdatere med det enkeltstående installasjonsprogrammet (se nedenfor) fra Apple-nedlastinger.

• Hvis det oppstår problemer under installering, for eksempel at Programvareoppdatering avbrytes uten grunn, kan du lese denne artikkelen.

Installering

Bruk Programvareoppdatering eller det enkeltstående installasjonsprogrammet for å oppdatere til Mac OS X 10.4.10. Du behøver bare å bruke én av disse metodene for å oppdatere datamaskinen.

Programvareoppdatering

Programvareoppdatering på Apple-menyen søker automatisk etter den nyeste Apple-programvaren på Internett. (Programvareoppdatering kan ha koblet deg til denne artikkelen for å gi mer informasjon om oppdateringen.) Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, vises programvareoppdateringer du kan installere på datamaskinen. Størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin hvis den installeres gjennom Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må dessuten installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Enkeltstående installasjonsprogram

Last ned installasjonsprogrammet for oppdateringen, og kjør programmet manuelt. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. To versjoner av det enkeltstående installasjonsprogrammet er tilgjengelig fra Apple-nedlastinger: en deltaversjon og en kombinasjon.

• Installasjosprogrammet med deltaoppdateringen for PowerPC- og Intel-baserte Mac-maskiner (beskrevet i denne artikkelen) oppdaterer Mac OS X 10.4.9 til 10.4.10.

• Installeringsprogrammet med kombinasjonsoppdateringen (beskrevet i denne artikkelen) oppdaterer Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 eller 10.4.9 til 10.4.10.

Hva er inkludert?

Følgende forbedringer gjelder for både Intel- og PowerPC-baserte Mac-maskiner med mindre annet er angitt:

Bluetooth

• Løser et problem der et Bluetooth-hodetelefonsett kan vises som en tilgjengelig enhet for lydutgang i lydinnstillingsruten etter at den er fjernet fra Bluetooth-valgene.

Produkter som er levert av tredjeparter

• Legger til støtte for RAW-bildedekoding for følgende kameraer: Panasonic DMC-LX1, Panasonic DMC-LX2, Leica M8, Leica D-LUX 2, Leica D-LUX 3, Fuji S5 Pro, Nikon D40x og Canon EOS 1D Mk III.

• Løser et problem der noen DNG-bilder kan vises tonet eller forvrengt.

• Forbedrer kompatibiliteten til Mathematica 6 med 64-biters Mac-maskiner.

USB

• Forbedrer påliteligheten ved bruk av IR-fjernkontrollen etter vekking fra dvalemodus.

• Forbedrer påliteligheten ved montering av eksterne USB-harddisker.

• Løser et problem der en TomTom GO 910 ikke blir gjenkjent når den er tilkoblet via USB til en Intel-basert Mac-maskin.

Annet

• Forbedrer mottagelighet ved bruk av tastekombinasjonen Control-Eject (Kontroll-Mat ut) for å vise en avslåingsdialog.

• Løser et bestemt problem der en bruker kan oppleve at rammer blir utelatt under videoimport fra et DV-kamera.

• Inneholder nye sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

• Løser problemer med kalenderberegninger i noen programmer.

• Løser problemer ved avrunding av desimaltall for visning i noen programmer.

• Løser et problem i Motion på Intel-baserte Mac-maskiner der noe ødelagt tekstur kan vises i Motion hvis VRAM er fullt.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.