Finne serienummeret til et maskinvareprodukt fra Apple

Les om hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod, Mac-maskin eller et annet Apple-produkt.

Hvis du har produktet og det starter

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet.
  • I programvaren på produktet (for eksempel i vinduet Om denne maskinen).
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes).

Hvis du ikke har produktet med deg eller det ikke vil starte

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet.
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes).
  • På originalemballasjen til produktet.
  • På originalkvitteringen (eller fakturaen) for produktet.

Bestemte serienumre for produkter

Selv om Apple ikke har noen prosedyre for å spore eller signalisere tapte eller stjålne produkter, kan du bruke Min kundestøtteprofil til å finne en liste over serienumre som er kjøpt eller registrert med Apple-ID-en din.

1. Gå til Min kundestøtteprofil (bare tilgjengelig på enkelte språk).
  2. Logg deg på med Apple-ID-en din.
  3. Vis kjøpene dine under «My Products» (mine produkter).

Du kan også velge et produkt nedenfor for å få detaljert informasjon om hvordan du finner serienummeret:

Enheter

Mac

Annet

Les mer

Apple-registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter inneholder noen ganger tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

Rapportere et mistet eller stjålet Apple-produkt.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)