Legg til flere språk som du kan bruke med handlelistene dine i Påminnelser på iOS

Bruker du mer enn ett språk på telefonen din? Når du aktiverer et annet språk i Påminnelser for handlelister, er det lettere for Påminnelser å sortere produkter og ingredienser automatisk.

Når du har lagt til flere språk for handlelister i iOS 18, er det enklere for Påminnelser å gjenkjenne matvarer og sortere dem automatisk når du bruker handlelister.

Velg et ekstra språk for kategorisering av dagligvarer

1. Trykk på Apper i Innstillinger.

2. Trykk på Påminnelser.

3. Trykk på Legg til språk under Kategorisering av dagligvarer.

I iOS 18 kan du legge til flere språk for kategorisering av dagligvarer i Påminnelser.
  4. Velg Angi automatisk for at iPhone skal velge et språk basert på posisjonen din og innstillingene for tastatur og språk og region. Du kan også slå av denne innstillingen og trykke på Språk for å velge bestemte språk for handlelistene dine.

For å legge til et språk for kategorisering av dagligvarer trenger du en iPhone med iOS 18. Til å begynne med er bare følgende språk inkludert i ytterligere språkalternativer: kinesisk (forenklet), fransk, tysk, japansk, koreansk, spansk (Latin-Amerika) og spansk (Spania).

Finn ut mer om handlelister i Påminnelser