Dette kan du forvente når du kontakter Apple-kundestøtte

Hvis du kontakter eller mottar kommunikasjon fra Apple-kundestøtte, kan du bli bedt om å oppgi noe informasjon for å gjøre problemløsingen lettere.

Apple-kundestøtte kan be deg om å oppgi en PIN-kode for kundestøtte. PIN-koder for kundestøtte er midlertidige og genereres på appleid.apple.com når du har logget på kontoen din. Med denne kan Apple-kundestøtte bekrefte at det er du som eier kontoen. PIN-koden for kundestøtte gir ikke tilgang til enheten din, kontoen din eller dataene dine. Hvis du får tilsendt en kobling for å generere PIN-koden for kundestøtte, må du ikke klikke på den – det kan være svindel. Følg koblingen ovenfor, eller skriv «https://appleid.apple.com» i nettleseren din.

Apple-representanter kommer aldri til å

• sende deg en kobling til et nettsted og be deg logge på

• be deg om å oppgi passord, enhetskoder eller tofaktorautentiseringskoder eller skrive disse inn på noen nettside, selv ikke hvis det ser ut som et offisielt Apple-nettsted

• be deg om å trykke på «Tillat» på enheten din, slik at en annen enhet kan logge på kontoen din

• be deg om å endre sikkerhetsinnstillingene for kontoen, for eksempel ved å legge til et nytt godkjent telefonnummer for kontoen

• be deg om å deaktivere sikkerhetsfunksjoner som tofaktorautentisering, Hvor er? eller Tyveribeskyttelse

Hvis noen som påstår å være fra Apple, ber deg om noe av det ovennevnte, er vedkommende en svindler som utfører et angrep med sosial manipulering. Legg på eller på annen måte avslutt kontakten med vedkommende.

Finn ut mer om hvordan du beskytter deg mot sosial manipulering og andre typer svindel