Hvis du ikke kan overføre Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til iPhone eller Apple Watch

Hvis du trenger hjelp med å overføre Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til Apple Pay på iPhone eller Apple Watch, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor.

Sjekk at du kan legge til kort

Sjekk Apple Pay på systemstatussiden. Hvis det finnes et problem, kan du prøve på nytt når det er løst. Hvis det ikke er noen problemer, kontakter du transportselskapet for å sjekke at du bruker en enhet som støttes.1,2

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller watchOS.

Prøv å legge til et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort

Etter hvert trinn kan du sjekke om du kan legge til Suica-, PASMO- eller ICOCA-kortet i Apple Pay:

1. Fødselsdatoen din kreves bare hvis du prøver å legge til et personlig tilpasset My Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort, eller et kort med et pendlerabonnement i Lommebok-appen. Bruk den samme fødselsdatoen du skrev inn da du kjøpte det fysiske Suica- eller PASMO-kortet.

2. Sørg for at det fysiske kortet ligger på en flat, ikke-metallisk overflate. Legg den øverste delen av iPhonen midt på kortet. Hold den der inntil overføringen er fullført – det kan ta opptil et minutt. Det kan også hjelpe å holde kortet og iPhonen i hånden.

ios-16-iphone-14-pro-wallet-add-icoca-transferring-card
  3. Pass på at beløpet på kortet ikke overskrider 19 500 JPY.

4. Du kan legge til et kredittkort med en Suica- eller PASMO-saldo ved å trykke på Kredittkort eller Forhåndsbetalt kort i Wallet. Kun kredittkortet blir lagt til Apple Pay. Suica- eller PASMO-kortet kan ikke legges til, og saldoen på Suica- eller PASMO-kortet blir værende på det fysiske kortet.

5. Enkelte Suica- og PASMO-kort (f.eks. Student Commuter Suica-kort) må kanskje bekreftes før du kan legge dem til i Apple Pay. For å få tilleggsfunksjonalitet for Suica- og PASMO-kort i Lommebok-appen laster du ned og registrerer deg i Suica-appen eller PASMO-appen på iPhone.

6. Start iPhone eller Apple Watch på nytt.

7. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller watchOS.

My Suica-kort, personlige PASMO-kort og Commuter Suica- og PASMO-kort med navn i romaji eller internasjonale telefonnumre støttes ikke.

Hvis du prøver å legge til enda et Suica-, PASMO eller ICOCA-kort for bruk med Apple Pay, må du sørge for at navnet på det andre kortet samsvarer med fornavnet på My Suica-, Commuter Suica-, PASMO- eller ICOCA-kortet ditt. Hvis du har forskjellige navn på flere kort, laster du ned og registrerer deg i Suica- eller PASMO-appen for iOS.

Fra klokken 00.30 til 05.00 JST er mange av funksjonene utilgjengelige for kunder. Blant annet er det ikke mulig å legge til kort, legge til penger på Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort eller fornye pendlerabonnementer.

1. Apple Pay er ikke tilgjengelig for barn under 13 år. Aldersgrensen kan være forskjellig i ulike land og regioner.

2. Sørg for at du logger på iCloud på alle enhetene dine. På iOS-enheten din må du konfigurere Face ID, Touch ID eller en kode. På Apple Watch må du konfigurere en sikkerhetskode. Hvis du logger av iCloud eller fjerner sikkerhetskoden, fjernes alle kredittkort, debetkort, forhåndsbetalte kort, reisekort, ID-kort for studenter og Suica-, PASMO eller ICOCA-kort fra enheten.

3. For å legge til et PASMO- eller ICOCA-kort i Lommebok må du konfigurere tofaktorautentisering for Apple-ID-en din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.