Hvis et betalingskort du bruker med Apple Pay, avvises

Hvis et betalingskort du bruker med Apple Pay, avvises eller ikke fungerer når du prøver å foreta et kjøp, kan du undersøke om kortet kan brukes med Apple Pay.

1. På enheten går du til Lommebok-appen eller Lommebok- og Apple Pay-innstillingene:

• På iPhone åpner du Lommebok-appen.

• På iPad eller Apple Vision Pro går du til Innstillinger > Lommebok og Apple Pay.

• På en Mac med Touch ID velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger (eller Systemvalg), og deretter klikker du på Lommebok og Apple Pay.

2. Velg betalingskortet ditt.

3. Hvis det vises en melding om at kortet ikke kan brukes, undersøker du om banken eller kortutstederen din godtar Apple Pay:

4. Hvis du har flere spørsmål, kontakter du banken eller kortutstederen.