Nyheter i firmwareoppdateringer for Apple Pro Display XDR

Finn ut mer om endringer og funksjoner som er inkludert i firmwareoppdateringer for Pro Display XDR.

Skjermfirmwareoppdatering 4.2.37

• Løser et problem der innstillinger for kalibrering i felt ikke brukes når du bruker Pro Display XDR Calibrator.

Krever macOS 10.15.6 eller nyere.

Skjermfirmwareoppdatering 4.2.30

• Legger til støtte for rekalibrering av skjermen i felten ved hjelp av Pro Display XDR Calibrator. Aktiverer spesifikke fargearbeidsflyter som kan kreve tilpasset kalibrering av et eget spektroradiometer. Finn ut mer

• Mindre forbedringer av stabiliteten.

Krever macOS 10.15.6 eller nyere.

Skjermfirmwareoppdatering 3.3.23

• Legger til kontroller for å finjustere den gjeldende kalibreringen av Pro Display XDR, ved å justere hvitpunkt og lystetthet i forhold til egne kalibreringsmål. Finn ut mer

• Mindre forbedringer av stabiliteten.

Krever macOS 10.15.5 eller nyere.

Skjermfirmwareoppdatering 2.2.2

• Legger til støtte for tilpassede Pro Display XDR-referansemoduser, som du kan skreddersy til spesifikke arbeidsflytbehov ved å stille inn fargespekter, hvitpunkt, lysstyrke og overføringsfunksjoner. Finn ut mer

• Mindre forbedringer av stabiliteten.

Krever macOS 10.15.4 eller nyere.

Kontroller firmwareversjonen

For å kontrollere fastvareversjonen for Pro Display XDR holder du inne Tilvalg-tasten på tastaturet mens du velger Apple-menyen  > Systeminformasjon på menylinjen, og deretter klikker du på Grafikk/skjermer. I Pro Display XDR-delen vises firmwareversjonen ved siden av Skjermfirmwareversjon.

Oppdater firmwaren

Når du har installert macOS-versjonen Når Macen er klar til å installere firmwareoppdateringen, kan du bli bedt om å starte den på nytt for å ta i bruk oppdateringen, og skjermen kan bli svart i noen minutter under installasjonen.

Varsel om å starte på nytt for å oppdatere Pro Display XDR, med valgene Ikke nå og Start på nytt

Hvis du velger Ikke nå i oppdateringsmeldingen eller merker at det mangler referansemoduser fra Forhåndsinnstillinger-menyen, må du kanskje koble skjermen til strøm igjen. Sørg for at du er logget på en brukerkonto i macOS, koble skjermen fra strøm i 30 sekunder, og koble deretter skjermen til strøm igjen.

Sjekk innstillingene

For at firmwareoppdateringen skal lastes ned, slår du på disse innstillingene:

• I macOS Ventura eller nyere velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikker på Generelt i sidepanelet, og klikker deretter på Programvareoppdatering til høyre. Klikk på info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av Automatiske oppdateringer, og sørg for at «Installer sikkerhetsoppdateringer og systemfiler» og «Installer macOS-oppdateringer» er slått på.

• I tidligere versjoner av macOS velger du Apple-menyen  > Systemvalg, og klikker deretter på Programvareoppdatering. Klikk på Avansert, og sørg for at «Installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer» og «Installer macOS-oppdateringer» er valgt.