Importer bilder fra et annet bibliotek i Bilder på Mac

Hvis du organiserer samlingene av bilder i individuelle bibliotek, kan du importere bilder fra ett bibliotek til et annet.

I macOS Monterey eller nyere kan du importere bilder og videoer fra et annet Bilder-bibliotek, så lenge biblioteket du vil importere fra, ikke har iCloud-bilder slått på. Når du importerer fra et annet bibliotek, vil bilder og videoer beholde eksisterende redigeringer samt det meste av metadata.*

Importer bilder fra et annet bibliotek

1. Hvis biblioteket du vil importere til ikke allerede er åpent, lukker du Bilder, holder inne Tilvalg-tasten mens du åpner Bilder igjen, velger biblioteket du vil importere bildene til, og klikker deretter på Velg bibliotek.

2. Velg Fil > Importer.

3. I Import-vinduet velger du Bilder-biblioteket som inneholder bildene og videoene du vil importere, og så klikker du på Gjennomgå for import.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil importere hele biblioteket, klikker du på Importer alle nye elementer.

• Hvis du vil importere valgte bilder, velger du bildene du vil importere, og deretter klikker du på Importer markerte.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du vil spare plass på Macen etter at du har importert fra et tidligere bibliotek, kan du slette det forrige biblioteket.

Spar plass ved å slette det forrige biblioteket

Når du har bekreftet at bildene er importert, kan du spare plass ved å slette biblioteket du ikke lenger trenger. Finn Bilder-biblioteket du vil slette, og flytt det til papirkurven, deretter velger du Finder > Tøm papirkurv for å slette filene permanent.

* Nøkkelord importeres ikke.