Kjøp filmer og TV-programmer fra Apple TV-appen

Kjøp filmer og TV-programmer, og se dem hvor som helst, med Apple TV-appen.

Kjøp en film eller et TV-program på iPhone

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Bruk Søk-fanen for å søke etter en film eller et TV-program du vil kjøpe. Deretter trykker du på den/det.

1. Kjøp en film: Trykk på Kjøp-knappen. Hvis du ikke ser Kjøp-knappen, blar du ned til Slik ser du på, og deretter trykker du på Kjøp.

2. Kjøp en sesong eller et sesongkort for TV-programmer: Rull ned til Slik ser du på, trykker på Kjøp sesonger og trykker deretter på prisen ved siden av en sesong eller et sesongkort.*

3. Logg på med Apple-ID-en din for å fullføre kjøpet.

Hvis du vil se alle filmene og TV-programmene du har kjøpt, går du til Bibliotek-fanen.

Hvis Kjøp-knappen ikke vises i Slik kan du se innholdet, er ikke innholdet tilgjengelig for kjøp.

Kjøp en film eller et TV-program på iPad

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Trykk på Søk i sidepanelet.

3. Søk etter en film eller et TV-program du vil kjøpe. Deretter trykker du på den/det.

1. Kjøp en film: Trykk på Kjøp-knappen. Hvis du ikke ser Kjøp-knappen, blar du ned til Slik ser du på, og deretter trykker du på Kjøp.

2. Kjøp en sesong eller et sesongkort for TV-programmer: Rull ned til Slik ser du på, trykker på Kjøp sesonger og trykker deretter på prisen ved siden av en sesong eller et sesongkort.*

4. Logg på med Apple-ID-en din for å fullføre kjøpet.

Hvis du vil se alle filmene og TV-programmene du har kjøpt, går du til Bibliotek i sidefeltet.

Hvis Kjøp-knappen ikke vises i Slik kan du se innholdet, er ikke innholdet tilgjengelig for kjøp.

Kjøp en film eller et TV-program på Mac

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Søk etter en film eller et TV-program du vil kjøpe. Deretter klikker du på den/det.

1. Kjøp en film: Klikk på Kjøp-knappen. Hvis du ikke ser Kjøp-knappen, blar du ned til Slik ser du på, og deretter klikker du på Kjøp.

2. Kjøp en sesong eller et sesongkort for TV-programmer: Rull ned til Slik ser du på, klikk på Kjøp sesonger, og klikk deretter på prisen ved siden av en sesong eller et sesongkort.*

3. Logg på med Apple-ID-en din for å fullføre kjøpet.

Hvis du vil se alle filmene og TV-programmene du har kjøpt, går du til Bibliotek i sidepanelet og klikker på Filmer eller TV-programmer.

Hvis Kjøp-knappen ikke vises i Slik kan du se innholdet, er ikke innholdet tilgjengelig for kjøp.

Kjøp en film eller et TV-serie på en Apple TV, Windows-PC, smart-TV eller strømmeenhet

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Søk etter en film eller et TV-program du vil kjøpe.

1. Kjøp en film: Velg Kjøp-knappen. Hvis du ikke ser Kjøp-knappen, blar du ned til Slik ser du på, og deretter velger du Kjøp.

2. Kjøp en sesong eller et sesongkort for TV-programmer: Rull ned til Slik ser du på, velg Kjøp sesonger, og velg deretter en pris ved siden av en sesong eller et sesongkort.*

3. Logg på med Apple-ID-en din for å fullføre kjøpet.

Hvis du vil se alle filmene og TV-programmene du har kjøpt, på en Apple TV, smart-TV eller strømmeenhet, går du til Bibliotek-fanen. Hvis du vil se alle kjøpene dine på en Windows-PC, går du til Bibliotek i sidepanelet og klikker på Filmer eller TV-programmer.

Hvis Kjøp-knappen ikke vises i Slik kan du se innholdet, er ikke innholdet tilgjengelig for kjøp.

* Du kan kjøpe hele sesonger av TV-programmer eller kjøpe et sesongpass for å få nye episoder når de blir tilgjengelige. Et sesongkort for et TV-program avsluttes når alle episodene i den sesongen lastes opp av leverandøren. Hvis du kjøper én eller flere episoder av et program og deretter kjøper hele sesongen, reduseres prisen for hele sesongen med beløpet du allerede har brukt.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.