Hvis du får varselet «Kan ikke bekrefte AirPods»

Hvis du får dette varselet når du prøver å koble AirPods til iPhone, iPad eller iPod touch, må du kontrollere at AirPods er ekte.

Kan ikke bekrefte AirPods-varsel på iPhone

Du kan velge å ikke koble til ubekreftede AirPods, eller koble dem til i Bluetooth-innstillinger. Hvis du kobler til ubekreftede AirPods, kan det hende de ikke oppfører seg som forventet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte kjøpsstedet.

Hvis du vil bekrefte at AirPods er ekte, kan du identifisere AirPods.