Hvis det er en bok du ikke ser i Bøker-biblioteket ditt, eller hvis bøkene og PDF-filene dine ikke synkroniseres mellom ulike enheter

Hvis det er en bok du ikke ser i biblioteket ditt, eller hvis kjøpene, filene, samlingene eller redigeringene dine ikke synkroniseres, kan du finne ut hva du må gjøre.

Følg denne fremgangsmåten først

1. Sørg for at iPhonen, iPaden og Macen har den nyeste programvareversjonen.

2. Logg på alle enhetene med samme Apple-ID.

3. Sørg for at du har nok iCloud-lagringsplass. Hvis du ikke har nok lagringsplass, må du kanskje oppgradere iCloud+-abonnementet ditt for å få tilgang til Bøker-innholdet på alle enhetene dine.

4. Hvis du fortsatt opplever problemer, velger du et problem nedenfor og følger den aktuelle fremgangsmåten.

Hvis det er en bok du ikke ser i biblioteket ditt

Hvis kjøp i nettbokhandelen ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis importerte bøker, PDF-filer eller andre filer ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis endringene, merknadene eller uthevingene dine ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis samlingene dine ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis det er en bok du ikke ser i biblioteket ditt

På iPhone eller iPad

1. Slå på iCloud Drive: Gå til Innstillinger, trykk på navnet ditt, trykk på iCloud, trykk på iCloud Drive, og slå på Synkroniser denne [enheten].

2. Sørg for at iCloud Drive er slått på for Bøker. Gå til Innstillinger > Bøker, og slå på iCloud Drive.

På Mac

1. Slå på iCloud Drive: Velg Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger, og klikk på navnet ditt i sidepanelet. Klikk på iCloud til høyre og deretter på iCloud Drive. Slå på Synkroniser denne Macen.

2. Kontroller at iCloud Drive er slått på for Bøker: Velg Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger, og klikk på navnet ditt i sidepanelet. Klikk på iCloud til høyre og deretter på iCloud Drive. Klikk på Vis flere apper, og bla ned for å kontrollere at Bøker er slått på.

Hvis du tidligere har slettet en bok, må du kanskje laste den ned på nytt på enheten du ikke ser den på. Finn ut hvordan du laster ned bøker du har slettet, på nytt.

Hvis du tidligere har skjult en bok på en av enhetene dine, må du kanskje oppheve skjulingen for å se den igjen. Finn ut hvordan du opphever skjulingen av en bok i Bøker-appen.

Hvis kjøpene dine i nettbokhandelen ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis du har kjøpt en bok eller lydbok fra nettbokhandelen på en av enhetene dine, men den ikke vises på de andre enhetene dine, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på navnet ditt. På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger.

2. Trykk eller klikk på iCloud, og kontroller at Bøker er slått på under Apper som bruker iCloud. Du må kanskje trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned til du finner Bøker.

3. Slå på iCloud Drive:

• På iPhone og iPad går du til Innstillinger, trykker på navnet ditt, trykker på iCloud og slår på Synkroniser denne [enheten].

• På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger og klikker på navnet ditt. Klikk på iCloud til høyre, klikk på iCloud Drive, og kontroller at Synkroniser denne Macen er slått på.

Hvis importerte bøker, PDF-filer eller andre filer ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis du har importert eller lagret en PDF-fil eller en annen type digital publikasjon på en av enhetene dine, men den ikke vises på alle enhetene dine, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på navnet ditt. På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger.

2. Trykk eller klikk på iCloud, og kontroller at Bøker er slått på under Apper som bruker iCloud. Du må kanskje trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned til du finner Bøker.

3. Slå på iCloud Drive:

• På iPhone eller iPad går du til Innstillinger, trykker på navnet ditt, trykker på iCloud og slår på Synkroniser denne [enheten].

• På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger og klikker på navnet ditt. Klikk på iCloud > iCloud Drive, og kontroller at Synkroniser denne Macen er slått på.

Hvis endringene, merknadene eller uthevingene dine ikke synkroniseres

Hvis du har lagt til endringer, merknader eller uthevinger i en bok eller PDF-fil, men de ikke vises på alle enhetene dine, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på navnet ditt. På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger.

2. Trykk eller klikk på iCloud, og kontroller at Bøker er slått på under Apper som bruker iCloud. Du må kanskje trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned til du finner Bøker.

Hvis samlingene dine ikke synkroniseres mellom enheter

Hvis du har opprettet en samling på en av enhetene dine, men den ikke vises på alle enhetene dine, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på navnet ditt. På Mac velger du Apple-menyenApple-menyen > Systeminnstillinger.

2. Trykk eller klikk på iCloud, og kontroller at Bøker er slått på under Apper som bruker iCloud. Du må kanskje trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned til du finner Bøker.