Om Apple-ID-saldo og gavekort i Singapore

Apple avvikler muligheten til å foreta kjøp med en Apple-ID-saldo i Singapore fra 1. juli 2024.

Bruk Apple-ID-saldoen din før Apple avvikler muligheten til å foreta kjøp med den i Singapore fra 1. juli 2024. Alle App Store- og iTunes-gavekort som er løst inn før dette, kan brukes til digitale kjøp. Hvis du ikke bruker Apple-ID-saldoen din før 1. juli, begynner Apple å utstede refusjoner for gjenværende saldo.

Apple Store-gavekort påvirkes ikke av denne endringen, og du kan fortsette å bruke dem i Apple Store-butikker.

Dette bør du gjøre før 1. juli 2024

Kjøp med Apple-ID-saldo vil ikke lenger være mulig etter 1. juli 2024

Fra og med 1. juli kan du ikke bruke en Apple-ID-saldo til kjøp i Singapore. For å fortsette å kjøpe og beholde de eksisterende abonnementene dine må du sørge for at du har en annen gyldig betalingsmåte registrert. Hvis du ikke har en, legger du til en betalingsmåte.

Hvis du har abonnementer og ikke legger til en betalingsmåte før 1. juli, utløper abonnementene dine automatisk ved neste fornyelsesdato.

Eventuell gjenværende Apple-ID-saldo blir refundert

Når det ikke lenger er mulig å bruke saldoen din, begynner Apple å automatisk utstede refusjoner for gjenværende Apple-ID-saldo til brukere i Singapore. Hvis du har en saldo, blir pengene dine refundert til standard kreditt- eller debetkort registrert som betalingsmåte for Apple-ID-en din. Du mottar en bekreftelses-e-post når Apple har behandlet refusjonen din. Etterpå kan det ta opptil 30 dager før banken viser refusjonen på kontoen din.

Hvis du finner flere App Store- og iTunes-gavekort etter 1. juli, kan du fortsette å løse dem inn i Apple-ID-saldoen din. Apple returnerer automatisk midlene til standard registrerte kreditt- eller debetkort etter noen uker. Du mottar en bekreftelses-e-post når Apple har behandlet refusjonen din. Etterpå kan det ta opptil 30 dager før banken viser refusjonen på kontoen din.

Hvis Apple i utgangspunktet ikke kan utstede en refusjon til kreditt- eller debetkortet ditt, blir du varslet via e-post og mottar ytterligere instruksjoner om hvordan du mottar refusjonen. Hvis du ikke har et kreditt- eller debetkort å legge til Apple-ID-en din, kontakter du Apple-kundestøtte.