Hvis AirPods Pro (1. generasjon) lager knitrende eller statiske lyder

Følg denne fremgangsmåten.

1. Sørg for at du har den nyeste programvaren på den tilkoblede iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten, eller på Mac.

2. Kontroller at den tilkoblede enheten er i nærheten, og at det ikke er trådløs interferens eller hindringer mellom deg og enheten.

3. Hør på lyd fra en annen app for å se om det er appen som forårsaker problemet.

Hvis du fortsatt opplever problemer med lydkvaliteten, eller hvis problemene forverres i omgivelser med mye støy, under trening eller mens du snakker i telefonen, kan du se serviceprogrammet for lydproblemer med AirPods Pro.