Slå Siris tilgang til data fra Helse-appen på eller av

På støttede enheter og på støttede språk kan du gi Siri tilgang til å lese og skrive visse data fra Helse-appen, for eksempel blodtrykk eller kroppstemperatur. Dataene fra Helse-appen forlater ikke enheten din for å fullføre Siri-forespørselen.

Slik slår du Siris tilgang til data fra Helse-appen på eller av

Du kan slå Siris tilgang til data fra Helse-appen på eller av når som helst.

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Rull ned og trykk på Helse.

3. Trykk på Datatilgang og enheter.

I Helse-innstillingene på iPhone kan du endre innstillinger som Siris tilgang til Helse-data.
  4. Trykk på Siri og slå Få tilgang til helsedata på eller av.

I Helse-innstillinger på iPhone trykker du på Siri for å slå Siris tilgang til data fra Helse-appen på eller av.

Hvis du slår av Siris tilgang til dataene i Helse-appen og deretter ber Siri om noe som krever tilgang til disse dataene, ber Siri deg om å slå på tilgangen til dataene fra Helse-appen igjen.

Om Siris tilgang til data fra Helse-appen og personvern

Siri og Helse-appen er utviklet for å beskytte personvernet ditt. Informasjonen du legger til om deg selv i Helse-appen, kan brukes og deles av deg. Du velger hvilken informasjon som legges til i Helse-appen, samt hvem som får tilgang til dataene dine.

• Dataene i Helse-appen krypteres med en kode på enheten din.

• Dataene fra Helse-appen sendes ikke fra enheten din under behandlingen av Siri-forespørselen.

• Hvis Siri ikke gjenkjenner forespørselen din som en forespørsel om å lese eller skrive data fra Helse-appen, behandles forespørselen med standardatferden, og eventuell helseinformasjon som inkluderes i forespørselen blir sendt til Apples tjenere.

Finn ut mer om standardatferden til Siri og Diktering

Du kan også godta å dele visse data med Apple for å forbedre helse-, aktivitets- og treningsfunksjonene. Disse dataene inkluderer ikke personopplysninger, og deles ikke med Apple med mindre du aktiverer Forbedre Aktivitet og Helse.

Finn ut hvordan Apple samler inn og bruker enkelte data du deler

Tilgjengeligheten av Siri-forespørsler relatert til data fra Helse-appen

For å få tilgang til og loggføre data fra Helse-appen ved bruk av Siri må du ha

• iPhone med iOS 17.2 eller nyere, støttede iPad-modeller* med iPadOS 17.2 eller nyere, eller Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2 med watchOS 10.2 eller nyere

• Siri-språket satt til engelsk (USA) eller Mandarin (Fastlands-Kina). For å sjekke Siri-språket ditt: Gå til Innstillinger > Siri og Søk > Språk.

*Tilgjengelig på 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon og nyere), 11-tommers iPad Pro (1. generasjon og nyere), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad mini (5. generasjon og nyere) og iPad (8. generasjon og nyere).