Pro Display XDR Pro Stand - Tekniske spesifikasjoner

Festing og fjerning

Den er lett å feste og fjerne, så du kan kjapt kan ta den med deg. Det runde magnetfestet er de­signet for å feste seg til baksiden av skjermen og låser den sammen med Pro Stand. For å koble fra skjermen låser du opp skyveknappen og vinkler skjermen langt bakover. Det løsner magnetfestet, og deretter er det bare å løfte skjermen av Pro Stand.

• Høydejusteringer: systemet kan justeres i høyden med opptil 120 mm (60 mm i hver retning fra midten)

• Retning: liggende eller stående

• Vinkling: –5° til +25°

Stativ – høyde og vekt

• Bredde: 18,0 cm

• Høyde (arm 0º, vinkel 0º): 43,3 cm

• Dybde: 23,6 cm

• Høyde (arm 45º, vinkel 25º): 49,7 cm

• Vekt: 4,3 kg1

Skjerm med stativ – høyde og vekt

No alt supplied for Image
No alt supplied for Image

Liggende

• Bredde: 71,8 cm

• Høyde i topp-posisjon: 65,3 cm

• Høyde i bunnposisjon: 53,3 cm

• Dybde (vinkel 25°) 27,8 cm

• Vekt: 11,78 kg1

No alt supplied for Image

Stående

• Bredde: 41,2 cm

• Høyde i topp-posisjon 80,6 cm

• Dybde (vinkel 25°) 27,8 cm

• Vekt: 11,78 kg1

1. Vekten varierer etter konfigurasjon og produksjonsprosess.