Apple Watch Series 5 - Tekniske spesifikasjoner

Finish

GPS + Cellular

• Aluminium

• sølv

• stellargrå

• gull

• Rustfritt stål

• sølv

• stellargrå(DLC)

• gull(PVD)

GPS

• Aluminum

• sølv

• stellargrå

• gull

Apple Watch Nike er tilgjengelig i aluminium i stellargrå og sølvfinish.

Spesifikasjoner

• GPS/GNSS

• Kompass

• Barometrisk høydemåler

• Vannbestandig

• 50 meter2

• Elektrisk hjertemåler

• Andre generasjons optisk hjertemåler

• Internasjonale nødnummer3

• Nødanrop (SOS)6

• Akselerometer

• opptil 32 g med fallregistrering

• Gyroskop

• Lyssensor

• Mikrofon

• Microphone

• Apple Pay

• GymKit

• Kapasitet på 32 GB

• Keramisk bakside med safirglass

Skjerm

• 44mm

• 368 x 448 piksler

• Visningsområde på 977 mm²

• Mer enn 30 prosent større skjerm enn Series 3

• 40mm

• 324 x 394 piksler

• Visningsområde på 759 mm² ‏

• Mer enn 30 prosent større skjerm enn Series 3

• LTPO OLED Retina-skjerm som alltid er på, med Force Touch

• Lysstyrke på 1000 nit

Chip

• S5-SiP chip med 64‑bits tokjerners prosessor

• W3

• Apple-chip for trådløs sammenkobling

Tilkobling

Strøm

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 18 timer5

• Magnetisk ladekabel

• USB-lader

Størrelse

40mm

• Høyde: 40mm

• Bredde: 34mm

• Dybde: 10,74mm

44mm

• Høyde: 44mm

• Bredde: 38mm

• Dybde: 10,74mm

Urkassens vekt

40mm

• Aluminium: 30,8g

• Rustfritt stål: 40,6g

44mm

• Aluminum: 36,5g

• Rustfritt stål: 47,8g

1. EKG-appen er tilgjengelig med de nyeste versjonene av iOS og watchOS på Apple Watch Series 4 eller nyere. Se sammenligning av modeller på https://www.apple.com/no/watch/ EKG-appen er ikke ment for brukere yngre enn 22 år.

2. Apple Watch Series 5 og Apple Watch Series 3 har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

3. Internasjonale nødnummer-funksjonen krever modellen Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og områder: https://www.apple.com/no/watchos/feature-availability

4. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Apple Watch og iPhone må være tilknyttet samme mobiloperatør. Tilbys ikke av alle mobiloperatører. Ikke alle mobiloperatører tilbyr bedriftsabonnementer eller kontantkort. Sjekk med arbeidsgiveren og mobiloperatøren din. Det kan hende at enkelte eldre abonnements­typer ikke er kompatible. Roaming er ikke tilgjengelig. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på https://www.apple.com/no/watch/cellular/.

5. Testene av batteriet på Apple Watch ble utført av Apple i august 2019 med førproduksjons­enheter av Apple Watch Series 5 (GPS) og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Batteritiden avhenger av bruk, mobildekning, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på https://www.apple.com/no/batteries/ og www.apple.com/no/watch/battery.html for more information.

6. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhone må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhone ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi‑Fi-nettverk, og Wi‑Fi-anrop må være konfigurert.

Apple Watch Series 5 og Apple Watch Series 3 krever iPhone 6s eller nyere med iOS 13 eller nyere.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller for alle språk. Se hele listen.