Konfigurer iCloud Drive

Filer og mapper du lagrer i iCloud Drive holdes oppdatert på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du kommer i gang med iCloud Drive på iPhone, iPad, Mac, PC eller på iCloud.com.

Før du begynner

Oppdater enheten til den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller macOS og logg på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

Hvis du har en enhet som ikke kan oppdateres til nyeste versjon av iOS eller macOS, må du kontrollere at den oppfyller systemkravene for å bruke iCloud Drive.

Slik konfigurerer du iCloud Drive på iPhone eller iPad

1. Gå til Innstillinger, og trykk på navnet ditt.

2. Trykk på iCloud.

3. Under Apper som bruker iCloud slår du på iCloud Drive.

Bildet har ingen alternativ tekst

Finn iCloud Drive-filene dine i Filer-appen

Slik konfigurerer du iCloud Drive på Mac

1. Gå til Apple-menyen  > Systeminnstillinger eller Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på navnet ditt (eller Apple-ID-en).

2. Klikk på iCloud.

3. Logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det.

4. Under Apper som bruker iCloud klikker du på iCloud Drive, og deretter slår du på Synkroniser denne Macen.

Bildet har ingen alternativ tekst

For å legge til filene fra Mac-skrivebordet og Dokumenter-mappen i iCloud Drive slår du på Skrivebord og Dokumenter.

• Deretter kan du finne Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud-delen til Finder-sidepanelet.

• Om du legger til enda et Mac-skrivebord, finner du filene i Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud Drive, i en mappe med samme navn som på den andre Macen. Filene fra den andre Macen slår seg ikke automatisk sammen med filene på den første Macen.

Hvis du allerede bruker en funksjon fra en annen skyleverandør som synkroniserer eller administrerer Skrivebord- og Dokumenter-mappene dine, må du slå den av for å kunne bruke funksjonen Skrivebord og Dokumenter.

Slik konfigurerer du iCloud Drive på iCloud.com

1. Logg på iCloud.com.

2. Klikk på iCloud Drive eller Pages, Numbers eller Keynote.

3. Klikk på Oppgrader til iCloud Drive hvis du blir bedt om å oppgradere.

Slik konfigurerer du iCloud Drive på en Windows-PC

1. Konfigurer iCloud Drive på iPhone, iPad eller Mac.

2. På en PC med Windows 11 eller nyere laster du ned og installlerer iCloud for Windows via Microsoft Store.

3. For å åpne iCloud for Windows går du til Start, åpner Apper eller Programmer og åpner iCloud for Windows.

4. Logg på med Apple-ID-en din.

5. Til høyre for iCloud Drive klikker du påpilknappenBildet har ingen alternativ tekst, og deretter slår du på iCloud Drive.

Bildet har ingen alternativ tekst
  6. Klikk på Ferdig.

Hva nå?

Når du har konfigurert iCloud Drive, blir alle dokumenter du har lagret i iCloud fra før, automatisk flyttet over til iCloud Drive. På iPhone eller iPad finner du iCloud Drive i Filer-appen. På Mac går du til Finder. På PC går du til iCloud Drive i Filutforsker. På iCloud.com logger du på og klikker på iCloud Drive.

Finn ut mer om hvordan du bruker iCloud Drive

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.