Løs inn digitale eksemplarer av DVD- eller Blu-ray-titler i Apple TV-appen

Enkelte DVD-, Blu-ray- og 4K-titler kan inkludere et digitalt eksemplar i tillegg til den fysiske platen.

Løs inn digitale kopier med en innløsningskode

Skriv inn koden i Apple TV- eller Apple Music-appen.

Skriv inn en kode

Løs inn på iPhone eller iPad

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Øverst til høyre trykker du på profilsymboletBildet har ingen alternativ tekst eller på bildet ditt.

3. Trykk på Løs inn gavekort eller kode.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Trykk på «Skriv inn koden selv», og angi deretter den 12-sifrede koden som står på innlegget som følger med platen.

5. Trykk på Løs inn.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan løse inn innholdskoden.

Løs inn på en Mac

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Velg Konto > Løs inn fra menylinjen.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Logg på med Apple-ID-en din.

4. Oppgi den 12-sifrede koden som er trykt på innlegget som følger med platen. Du kan kanskje bruke kameraet på Macen til å løse inn koden.

5. Du kan laste ned det digitale eksemplaret av filmen nå eller senere.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan løse inn innholdskoden.

Løs inn på en Windows-PC

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Klikk på navnet ditt i sidepanelet og deretter på Løs inn. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

3. Oppgi den 12-sifrede koden som er trykt på innlegget som følger med platen.

4. Du kan laste ned det digitale eksemplaret av filmen nå eller senere.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan løse inn innholdskoden.

Hvis du ikke kan løse inn innholdskoden

• Se etter en utløpsdato på emballasjen.

• Sørg for at du skriver inn riktige tegn. Noen bokstaver og tall ser like ut.

• Kontroller at emballasjen på varen sier at koden til den digitale kopien skal fungere i landet ditt eller regionen din. Du trenger for eksempel en Apple-ID for USA for å kunne bruke en kode fra en DVD for USA, og du trenger en Apple-ID for Australia for å kunne bruke en kode fra en DVD for Australia.

• Hvis en DVD-, Blu-ray- eller 4K-plate med digitalt eksemplar er skadet, oppripet eller mangler innløsingskode eller en plate med det digitale eksemplaret, må du kontakte leverandøren for å få hjelp.

• Hvis du fremdeles ikke kan løse inn koden eller laste ned det digitale eksemplaret, kontakter du Apple-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.