Hvis du får en varsling om at programvareversjonen din ikke lenger støtter Apple-tjenester

Støtten for Apple-tjenester som App Store, Siri og Kart blir fjernet fra enkelte eldre programvareversjoner. Hvis du vil fortsette å bruke disse tjenestene, må du oppdatere programvaren til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Oppdater iPhone eller iPad

Trådløs oppdatering av iPhone eller iPad til nyeste tilgjengelige versjon av iOS eller iPadOS

Hvis du ikke ser en oppdatering på enheten din eller du ikke kan oppdatere trådløst, kobler du telefonen til datamaskinen for å oppdatere manuelt:

Oppdater Macen

1. Åpne App Store-appen.

2. Klikk på Oppdateringer-fanen øverst i App Store-vinduet.

3. Hvis App Store viser oppdateringer du ikke har installert, klikker du på Oppdater-knappen for å installere hver oppdatering.

Hvis en feil forhindrer installasjon av oppdateringer:

1. Slå på Macen og hold umiddelbart inne Tilvalg-Kommando (⌘)-R til en snurrende globus vises.

2. Installer macOS på nytt via macOS-gjenoppretting.

Hvis du bruker en iMac Pro og ikke kan bruke App Store eller macOS-gjenoppretting for å oppdatere Macen, kan du bruke Apple Configurator til å gjenopplive Macen din og deretter prøve å oppdatere den på nytt. For å gjøre dette må du ha en annen Mac og en USB-kabel for å koble dem sammen. Hvis du ikke har disse tingene, eller hvis du trenger hjelp med fremgangsmåten for gjenoppliving av Macen, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Oppdater Apple TV

Oppdater Apple TV til nyeste tilgjengelige versjon av tvOS

Oppdater Apple Watch

Oppdater Apple Watch til nyeste tilgjengelige versjon av watchOS

Hvis du fortsatt ikke kan koble til Apple-tjenester

Hvis du har oppdatert enhetens programvare og fortsatt ikke kan koble til Apple-tjenester, kontakter du Apple-kundestøtte.