Om watchOS 8-oppdateringer

watchOS 8 har nye funksjoner som holder deg informert, aktiv og sunn. Bilder-appen har ny design, slik at det er enklere å gjenoppleve minner, og den nye Mindfulness-appen og de nye treningsformene Tai Chi og Pilates gjør det enklere å leve et sunnere og mer aktivt liv. Lommebok og Hjem har blitt oppdatert, slik at du enkelt kan låse opp huset, bilen og andre steder du besøker.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.8.1

Denne oppdateringen inneholder viktige sikkerhetsfeilrettinger og anbefales for alle brukere.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.7.1

watchOS 8.7.1 retter en feil der enkelte brukere opplevde at Apple Watch Series 3 uventet startet på nytt.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.7

Denne oppdateringen inneholder forbedringer, feilrettinger og viktige sikkerhetsoppdateringer.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.6

watchOS 8.6 inneholder nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger, inkludert:

• Det legges til støtte for EKG-appen på Apple Watch Series 4 og nyere i Mexico.

• Varsling om ujevn hjerterytme er nå tilgjengelig i Mexico.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.5.1

watchOS 8.5.1 inneholder sikkerhets­oppdateringer og feil­rettinger for Apple Watch.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.5

watchOS 8.5 inneholder nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger, inkludert:

• Apple TV-kjøp og -abonnementer kan nå autoriseres.

• Covid-19-vaksinekort i Lommebok støtter nå formatet for EUs digitale covid-sertifikat.

• Vi har oppdatert algoritmen for varsling om hjerterytme­forstyrrelser for bedre identifisering av atrieflimmer. Tilgjengelig i USA, Chile, Hongkong, Sør-Afrika og mange områder der funksjonen er tilgjengelig. Finn ut hvilken versjon du har, ved å gå til: https://support.apple.com/no-no/HT213082

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.4.2

watchOS 8.4.2 inneholder sikkerhets­oppdateringer og feil­rettinger for Apple Watch.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.4.1

watchOS 8.4.1 inneholder feilrettinger for Apple Watch Series 4 og nyere.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.4

watchOS 8.4 inneholder feilrettinger og viktige sikkerhets­oppdateringer, inkludert:

• Enkelte ladere fungerer kanskje ikke som forventet.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.3

watchOS 8.3 inneholder nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger, inkludert:

• Det er lagt til støtte for at Personvernrapport for app kan registrere tilgang til data og sensorer.

• Fikser et problem der varslinger kunne forstyrre Mindfulness-økter for enkelte brukere.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.1.1

watchOS 8.1.1 retter en feil som kunne føre til at Apple Watch Series 7 ikke ladet som forventet for enkelte brukere.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.1

watchOS 8.1 inneholder følgende forbedringer og feilrettinger for Apple Watch:

• Forbedrede algoritmer for registrering av fall under treningsøkter og muligheten for å aktivere fallregistrering kun under treningsøkter (Apple Watch Series 4 og nyere).

• Støtte for covid-19-vaksinasjonskort gjør det mulig å vise fram vaksinasjonsinformasjon med Lommebok.

• Det kunne skje for enkelte brukere som hadde Alltid på aktivert, at vist klokkeslett ikke var presist når håndleddet ikke var hevet (Apple Watch Series 5 og nyere).

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8.0.1

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger for Apple Watch.

• Det kunne skje at visningen av framdrift under programvareoppdateringer var unøyaktig for enkelte Apple Watch Series 3-brukere.

• Det kunne skje at Tilgjengelighet-innstillinger ikke var tilgjengelige for enkelte Apple Watch Series 3-brukere.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 8

watchOS 8 har nye funksjoner som holder deg informert, aktiv og sunn. Bilder-appen har ny design, slik at det er enklere å gjenoppleve minner, og den nye Mindfulness-appen og de nye treningsformene Tai Chi og Pilates gjør det enklere å leve et sunnere og mer aktivt liv. Lommebok og Hjem har blitt oppdatert, slik at du enkelt kan låse opp huset, bilen og andre steder du besøker.

Urskiver

• Portretter-urskiven bruker informasjon fra portrettbilder tatt på iPhone til å lage en spennende urskive med flere lag (Apple Watch Series 4 og nyere).

• Verdensur-urskiven viser tiden i 24 forskjellige tidssoner samtidig (Apple Watch Series 4 og nyere).

Hjem

• Nå vises status og kontroller for tilbehør i hjemmet øverst i Hjem-appen.

• Du ser raskt om tilbehør er på, har lavt batteri, må oppdateres og mer.

• Tilbehør og stemninger vises dynamisk basert på tid på døgnet og hvor ofte de brukes.

• Et eget kamerarom viser alle tilgjengelige HomeKit-kamerastrømmer på ett sted, med støtte for flere størrelsesforhold.

• Favorittområdet gir tilgang til stemningene og tilbehøret du bruker mest.

Lommebok

• Med husnøkler kan du låse opp kompatible dørlåser.

• Med hotellnøkler kan du låse opp hotellrom på hoteller som støtter det.

• Med kontornøkler kan du låse opp kontordører på kontorer som støtter det.

• Med bilnøkler med ultrabredbånd på Apple Watch Series 6 kan du låse opp, låse og starte biler som støtter det, når du nærmer deg dem.

• Ekstern nøkkelløs tilgangskontroll på bilnøklene gjør at du kan låse, låse opp, tute, forvarme bilen og åpne bagasjerommet.

Trening

• Nye tilpassede algoritmer for Tai Chi og Pilates i Trening-appen sørger for nøyaktig registrering av kaloridata.

• Automatisk registrering av Sykling utendørs-økter minner deg på å åpne Trening-appen, slik at du kan registrere treningsøkten etter at den har startet.

• Sykling utendørs-økter settes på pause og gjenopptas automatisk.

• Mer nøyaktige kalorimålinger for Sykling utendørs-økter når du bruker elsykkel.

• Brukere under 14 år kan registrere fotturer med mer nøyaktige data.

• Taletilbakemeldinger bruker den innebygde høyttaleren eller en tilkoblet Bluetooth-enhet til å varsle deg om milepæler mens du trener.

Fitness+

• Veiledede meditasjoner gjør det enklere å meditere ved hjelp av lydøkter på Apple Watch og videoøkter på iPhone, iPad og Apple TV, som veileder deg gjennom utvalgte temaer.

• Nå finner du Pilates-økter i Trening-appen, og det kommer nye økter hver uke for å forbedre styrke og fleksibilitet.

• Støtte for bilde-i-bilde på iPhone, iPad og Apple TV, slik at du kan følge med på treningsøkten mens du samtidig bruker annet innhold i kompatible apper.

• Bedre treningsfiltre for yoga-, styrke-, kjernetrenings- og intervalløkter, som også viser om du trenger treningsutstyr.

Mindfulness

• Mindfulness-appen har en forbedret Pust-opplevelse og en ny Reflekter-økt.

• Pust-økten inneholder tips som bidrar til at du føler en fysisk forbindelse til økten, samt en ny animasjon som veileder deg gjennom den.

• I Reflekter-øktene får du en idé som du skal fokusere på, samt en visualisering som viser at det går ett minutt.

Søvn

• Apple Watch måler pustefrekvensen din mens du sover.

• Du kan se pustefrekvensen mens du sov i Helse-appen, og du kan også bli varslet hvis trenden endrer seg.

Meldinger

• Skriv eller svar på meldinger med Skrible, diktering og emoji – fra samme skjermbilde.

• Du kan bruke Digital Crown til å rulle i teksten når du skal redigere den.

• Og med støtte for #images i Meldinger kan du søke etter en GIF, eller velge en du har brukt nylig.

Bilder

• Bilder-appen har ny design, slik at du kan vise og administrere bildebiblioteket ditt fra håndleddet.

• Høydepunkter fra Minner, framhevede bilder og favorittene dine synkroniseres til Apple Watch med nytt innhold hver dag.

• Bilder fra synkroniserte Minner vises i et mosaikklignende rutenett, og noen av de beste bildene dine vises større.

• Du kan dele bilder i Meldinger og Mail.

Hvor er?