Få refusjon for kjøp gjort med kreditt- eller debetkort med Apple Pay

Hvis du vil be om refusjon for noe du har kjøpt med Apple Pay, må du kanskje oppgi ytterligere informasjon.

Du kan vanligvis returnere kjøp du har betalt med Apple Pay med kvitteringen for kjøpet. Når forhandleren behandler refusjonen din, returneres pengene tilbake til betalingskortet ditt automatisk. Hvis du ikke har kvitteringen eller forhandleren ber deg om mer informasjon, kan du oppgi Apple Pay-kortnummeret for betalingskortet ditt.

Finn Apple Pay-kortnummeret ditt

Når forhandlere behandler refusjoner for kjøp gjort med Apple Pay, bruker de betalingskortets Apple Pay-kortnummer, ikke debet- eller kredittkortnummeret fra det fysiske kortet. Enkelte selgere trenger kanskje ikke Apple Pay-kortnummeret.

Slik finner du Apple Pay-kortnummeret til et betalingskort på iPhone

1. På iPhone åpner du Lommebok-appen.

2. Trykk på kortet som ble brukt for kjøpet.

3. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst og deretter på Kortnummer.

På denne skjermen kan du se de siste fire sifrene i Apple Pay-kortnummeret for betalingskortet ditt.

Slik finner du Apple Pay-kortnummeret til et betalingskort på Apple Watch

1. På Apple Watch åpner du Lommebok-appen.

2. Trykk på kortet som ble brukt for kjøpet.

3. Rull ned og trykk på Kortinformasjon.

På denne skjermen kan du se de siste fire sifrene i Apple Pay-kortnummeret for betalingskortet ditt.

Be om refusjon til et betalingskort du bruker med Apple Pay

1. Hvis forhandleren trenger betalingskortet ditt for å behandle refusjonen, åpner du Lommebok-appen på enheten du brukte til å betale for kjøpet.

2. Trykk på kortet du vil motta refusjonen til.

3. Dobbeltklikk på sideknappen. Du kan bli bedt om å autentisere med Face ID, Touch ID eller sikkerhetskoden din.

4. Hold enheten din nær kortavleseren.

Det kan ta flere dager før du ser refusjonen i kontoutskriften for kortet ditt.