Hvis Apple Pay på Mac er deaktivert fordi sikkerhetsinnstillingene er endret

Følg denne fremgangsmåten hvis du får melding om at kortet ditt er utilgjengelig for bruk med Apple Pay på Mac, eller at du ikke kan legge til kort i Lommebok.

Apple Pay slås av på Macen når bestemte sikkerhetsinnstillinger endres, samt når Macen oppdager tredjepartsprogramvare eller skadelig programvare som påvirker maskinens evne til å beskytte betalingsinformasjonen din.

Sørg for at lokket på maskinen er åpent

På bærbare datamaskiner kan du bruke Apple Pay når lokket på datamaskinen er åpent.

Hvis du bruker en bærbar Mac med Apple-chip og Magic Keyboard med Touch ID, kan du også bruke Apple Pay når lokket på maskinen er lukket.

Kontroller sikkerhetsinnstillingene

Hvis du bruker en Mac med Apple T2-sikkerhetsbrikken, krever Apple Pay det høyeste oppstartssikkerhetsnivået. Hvis du har redusert innstillingene for Sikker oppstart, må du bruke Oppstartssikkerhetsverktøy for å øke nivået til full sikkerhet.

Dette gjelder ikke for Macer med Apple-chip.

Se etter de nyeste programvareoppdateringene

For den høyeste sikkerheten må du installere de nyeste Apple-programvareoppdateringene og starte Macen på nytt.

For å sørge for at du alltid får viktige sikkerhetsoppdateringer raskt må du holde innstillingen «Installer sikkerhetsoppdateringer og systemfiler» (eller «Installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer») påslått i innstillingene for programvareoppdateringer. Finn ut hvordan du endrer du innstillingene for programvareoppdateringer.

Hvis du trenger hjelp

Hvis du fremdeles får den samme Apple Pay-meldingen når du har installert alle tilgjengelige oppdateringer og startet Macen på nytt, kan du kontakte Apple-kundestøtte for å få hjelp.

I Fastlands-Kina kan du kun bruke Apple Pay på nett i Safari på kompatible iPhone- og iPad-modeller.