Hvis du ikke kan legge til en delt nøkkel i Apple Lommebok

Når du mottar en delt nøkkel, må du åpne koblingen på en kompatibel enhet.

For å legge til en delt nøkkel i Apple Lommebok trenger du følgende:

• En iPhone eller Apple Watch med den nyeste versjonen av iOS eller watchOS

• En Apple-ID med tofaktorautentisering slått på

Når du åpner koblingen på en kompatibel enhet, skal du viderekobles til Lommebok-appen for å legge til den delte nøkkelen. Hvis du ikke viderekobles til Lommebok-appen, må du oppdatere enheten, og deretter åpne koblingen igjen.