Spill Apple Music på en Google Nest-høyttaler eller -skjerm

Finn ut hvordan du konfigurerer Apple Music på en Google Nest-høyttaler eller -skjerm.

Dette trenger du

• Et abonnement på Apple Music

• En Google Nest-høyttaler eller -skjerm

• En iPhone, iPad eller Android-enhet som er logget på Google Home-appen med Google-kontoen som er koblet til Nest-enheten din

Konfigurer Apple Music på Google Nest-enheten din

1. Åpne Google Home-appen på iPhone-, iPad- eller Android-enheten din.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Musikk.

4. Under «Flere musikktjenester» trykker du på Koble til-symboletKoble til-symbolet ved siden av Apple Music.

5. Trykk på Tilknytt konto.

6. Logg på med Apple-ID-en du bruker med Apple Music, og følg fremgangsmåten på skjermen for å fullføre oppsettet.

Angi Apple Music som standardtjeneste for musikk

Hvis du ikke vil måtte si «på Apple Music» hver gang du ber Google spille noe, kan du gjøre Apple Music til standardtjenesten din for musikk.

1. Åpne Google Home-appen på iPhone-, iPad- eller Android-enheten din.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Musikk.

4. Velg Apple Music under «Dine musikktjenester».

Fjern tilkoblingen mellom Apple Music og Nest-enheten din

1. Åpne Google Home-appen på iPhone-, iPad- eller Android-enheten din.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Musikk.

4. Trykk på Koble fra under Apple Music. Hvis Apple Music er angitt som standard musikktjeneste, velger du en annen musikktjeneste som standard, eller du kan velge «Ingen standardleverandør». Trykk deretter på Koble fra under Apple Music.

Hvis Apple Music slutter å fungere på Google Nest-enheten din

Prøv å koble Apple Music-abonnementet til Google Nest-enheten på nytt:

1. Åpne Google Home-appen på iPhone-, iPad- eller Android-enheten din.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Musikk.

4. Under «Flere musikktjenester» trykker du på Koble til-symboletKoble til-symbolet ved siden av Apple Music.

5. Trykk på Tilknytt konto.

6. Logg på med Apple-ID-en du bruker med Apple Music, og følg fremgangsmåten på skjermen for å fullføre oppsettet.

Finn ut mer

Hvis du trenger hjelp til å konfigurere eller bruke Nest-enheten, kan du gå til brukerstøttenettstedet til Google.

Apple Music er utilgjengelig på Google Nest-høyttalere og -skjermer i enkelte land og regioner.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.