Enheter du kan bruke med Apple Fitness+

Med et abonnement på Apple Fitness+ kan du starte treningsøkter og meditasjoner på alle disse støttede enhetene.

Støttede enheter

Hvis du vil bruke Apple Fitness+ på en av disse støttede enhetene, må du ha et abonnement. Finn ut hvordan du abonnerer på Apple Fitness+. Før du starter en treningsøkt, må du sørge for at du er logget på med riktig Apple-ID, og at Bluetooth er aktivert.

iPhone

Hvis du vil bruke Fitness+ med iPhone 8 eller nyere, må du sørge for at du har iOS 16.1 installert. Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone.

Hvis du vil bruke Fitness+ med iPhone 6s eller nyere, må du sørge for at du har iOS 14.3 installert. iPhone må også være sammenkoblet med Apple Watch Series 3 eller nyere med watchOS 7.2 eller nyere installert. Finn ut hvordan du oppdaterer Apple Watch.

• iPhone 6s

• iPhone 7

• iPhone 8

• iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max

• iPhone SE

• iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

• iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max

iPad

Apple Fitness+ er tilgjengelig i App Store for følgende iPad-modeller som er oppdatert til nyeste versjon av iPadOS:

• iPad Pro

• iPad (5. generasjon eller nyere)

• iPad mini 4 og nyere

• iPad Air (3. generasjon eller nyere)

• iPad Air 2

Apple TV

Apple Fitness+ er tilgjengelig på følgende Apple TV-modeller som er oppdatert til nyeste versjon av tvOS:

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPlay

Du kan bruke AirPlay til å strømme Apple Fitness+-treningsøkter på følgende AirPlay-aktiverte enheter og TV-er:

• AirPlay-kompatible smart-TV-er med etiketten «Fungerer med Apple AirPlay»

• MacBook Pro (2018 og nyere)

• MacBook Air (2018 og nyere)

• iMac (2019 og nyere)

• iMac Pro

• Mac mini (2020 og nyere)

• Mac Pro

Hvis du skal strømme til en Mac, må du oppdatere til nyeste versjon av macOS. Treningsmålinger på skjermen er bare tilgjengelig på enkelte AirPlay-kompatible smart-TV-er. Målinger som nedtellinger, pulsmålinger og aktivitetsring-feiringer er fortsatt tilgjengelige på Apple Watch.

Apple Fitness+ er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Finn ut hvor Apple Fitness+ er tilgjengelig.