iTunes 8.0.2 for Windows - Tekniske spesifikasjoner

Maskinvare:

• PC med 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor.

• Avspilling av videoer fra iTunes Store krever en Intel Pentium D-prosessor eller raskere.

• Avspilling av videoer fra iTunes Store i HD-kvalitet krever en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,0 GHz eller raskere.

• 512 MB RAM, 1 GB kreves for avspilling av video i HD-kvalitet.

• DirectX 9.0-kompatibelt videokort med 32 MB video-RAM, 64 MB anbefales.

• QuickTime-kompatibelt lydkort.

• En bredbåndsforbindelse til Internett for å bruke iTunes Store.

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brenner for å lage CD-er, MP3-CD-er eller CD-er eller DVD-er med sikkerhetskopier.

Programvare:

• Windows XP Service Pack 2 eller nyere eller 32-bitsversjoner av Windows Vista.

• 64-bitsversjoner av Windows Vista krever 64-bitsinstallereren fo iTunes 8. Du finner mer informasjon på support.apple.com/no_NO/downloads/#itunes.

• QuickTime 7.5.5 eller nyere kreves (følger med).

• 200 MB ledig plass på harddisken.

• Støtte for skjermleser krever Window-Eyes 7.0 eller nyere. Du finner mer informasjon om iTunes og særlige behov på www.apple.com/no/accessibility.

iPod og iPhone:

• Synkronisering av kjøpte videoer krever iPod nano (tredje generasjon), iPod classic, iPod (femte generasjon) med programvareversjon 1.2 eller nyere, iPod touch eller iPhone.

• Overføring av leide videoer krever iPod nano (tredje generasjon) eller iPod classic med programvareversjon 1.1 eller nyere eller iPod touch eller iPhone med programvareversjon 1.1.3 eller nyere.

• Synkronisering av ringetoner krever iPhone-programvareversjon 1.1 eller nyere.

• Kjøp og synkronisering av programmer krever iPhone eller iPod touch med iPhone 2.0-programvareoppdatering eller nyere.

• Kjøp fra iTunes Wi-Fi Music Store krever iPhone eller iPod touch med programvareversjon 1.1.1 eller nyere.

• Synkronisering av iPod-spill krever iPod nano (tredje generasjon), iPod classic eller iPod (femte generasjon) med programvareversjon 1.2 eller nyere. Det er mulig at noen iPod-spill ikke er kompatible med iPod nano (tredje generasjon) og iPod classic.

Nike + iPod:

• Nike + iPod krever Nike + iPod Sport Kit eller sensor, en kompatibel iPod og sko som er kompatible med Nike+.

• Nike + iPod er kompatibel med iPod nano og iPod touch (andre generasjon). iPod nano (første generasjon) må ha programvareversjon 1.2 eller nyere.

• Hvis du vil vise treningsdata på nikeplus.com, må du ha en Internett-forbindelse og en gratis Nike.com-konto.

Apple TV:

• Leie og kjøp via Apple TV krever Apple TV-programvareversjon 2.0 eller nyere.

• HD-filmer fra iTunes Store kan kun brukes på Apple TV og kan ikke overføres til iTunes.

AirPort Express med AirTunes:

• Musikkavspilling via én eller flere AirPort Express-basestasjoner krever AirPort Express-programvareversjon 6.3 eller nyere.

• AirPort Express med AirTunes krever et AirPort- eller AirPort Extreme-kort og et kompatibelt stereoanlegg eller høyttalere med innebygd forsterker.