iTunes 9.2 for Windows - Tekniske spesifikasjoner

Nytt i iTunes 9.2

iTunes 9.2 har mange nye funksjoner og forbedringer, blant annet:

• Synkroniser med iPhone 4 for å nyte musikk, filmer, TV-programmer, bøker og annet mens du er på farten.

• Synkroniser og les bøker med iPhone eller iPod touch med iOS 4 og iBooks 1.1.

• Organiser og synkroniser PDF-dokumenter som bøker. Les PDFer med iBooks 1.1 på iPad-enheter og iPhone- eller iPod touch-enheter med iOS 4.

• Organiser programmene på iOS 4-hjemskjermene i mapper ved hjelp av iTunes.

• Raskere sikkerhetskopiering ved synkronisering av en iPhone eller iPod touch med iOS 4.

• Forbedringer for albumbilder gjør at bildene vises raskere når du blar gjennom biblioteket ditt.

Systemkrav for Windows

• PC med Intel- eller AMD-prosessor på 1 GHz

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller høyere

• Visning av iTunes Store-videoer krever en Intel Pentium D-prosessor eller raskere

• 512 MB RAM, 1 GB kreves for visning av videoer i HD-kvalitet

• DirectX 9.0-kompatibelt videokort med 32 MB videohukommelse, 64 MB anbefales

• QuickTime-kompatibelt lydkort

• Bredbåndstilkobling til Internett for å kunne bruke iTunes Store

• En iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brenner for å spille inn CD-er, MP3-CD-er eller sikkerhetskopiere til CD-er og DVD-er

Windows-programvare

• Windows XP Service Pack 2 eller nyere, 32-bitsutgaver av Windows Vista eller 32-bitsutgaver av Windows 7

• 64-bitsutgaver av Windows Vista eller Windows 7 krever64-bitsinstallereren for iTunes

• QuickTime 7.6.6 eller nyere kreves (følger med)

• 200 MB ledig plass på disken

• Støtte for skjermleser krever Window-Eyes 7.1.1 eller nyere. Hvis du vil ha informasjon om tilrettelegging for brukere med særlige behov i iTunes, besøker du www.apple.com/no/accessibility