iTunes 9.2 for Mac - Tekniske spesifikasjoner

Nytt i iTunes 9.2

iTunes 9.2 har mange nye funksjoner og forbedringer, blant annet:

• Synkroniser med iPhone 4 for å nyte musikk, filmer, TV-programmer, bøker og annet mens du er på farten.

• Synkroniser og les bøker med iPhone eller iPod touch med iOS 4 og iBooks 1.1.

• Organiser og synkroniser PDF-dokumenter som bøker. Les PDFer med iBooks 1.1 på iPad-enheter og iPhone- eller iPod touch-enheter med iOS 4.

• Organiser programmene på iOS 4-hjemskjermene i mapper ved hjelp av iTunes.

• Raskere sikkerhetskopiering ved synkronisering av en iPhone eller iPod touch med iOS 4.

• Forbedringer for albumbilder gjør at bildene vises raskere når du blar gjennom biblioteket ditt.

Systemkrav for Mac

• Mac med en Intel- eller PowerPC G5-, G4- eller G3-prosessor

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller høyere

• Avspilling av videoer som er kjøpt på iTunes Store, krever en Mac med en Intel- eller PowerPC G5-prosessor eller en PowerPC G4-prosessor på 1,0 GHz eller raskere

• Avspilling av HD-videoer som er kjøpt på iTunes Store, krever en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,0 GHz eller raskere

• 512 MB RAM. 1 GB kreves for å spille videoer i HD-kvalitet

• Avspilling av videoer krever også minst 16 MB videohukommelse

• Bredbåndstilkobling til Internett kreves for å bruke iTunes Store

Mac-programvare

• Mac OS X versjon 10.4.11 eller nyere, Mac OS X versjon 10.5 eller nyere kreves for å spille av iTunes LP- eller iTunes Extra-innhold

• QuickTime 7.6 eller nyere

• Støtte for HE-AAC krever QuickTime 7.6.4 og Mac OS X versjon 10.5 eller nyere

• Safari 4.0.3 eller nyere

• 200 MB ledig harddiskplass