iLife '09 - Tekniske spesifikasjoner

• Mac med Intel- eller PowerPC G5-prosessor eller PowerPC G4-prosessor på 867 MHz eller raskere.

• iMovie krever en Mac med Intel-prosessor, Power Mac G5 (to prosessorer på 2,0 GHz eller raskere) eller iMac G5 (1,9 GHz eller raskere).

• Lær å spille-funksjonen i GarageBand krever en Intel-basert Mac med to prosessorkjerner eller bedre.

• 512 MB RAM, 1 GB anbefales. HD-video krever minst 1 GB RAM.

• Omtrent 4 GB ledig plass på harddisken.

• DVD-stasjon kreves til installeringen.

• Mac OS X versjon 10.5.6 eller nyere.

• QuickTime 7.5.5 eller nyere (følger med).

• AVCHD-video krever en Mac med en Intel Core Duo-prosessor eller bedre. Se videokameraer som støttes av iMovie ’09 for mer informasjon om digitale videoenheter og formatstøtte.

• 24-bitsopptak i GarageBand krever et Mac OS X-kompatibelt lydgrensesnitt med støtte for 24-bits lyd. Hvis du vil ha informasjon om spesifikasjoner og kompatibilitet for lydgrensesnittet, leser du brukerhåndboken eller tar kontakt med produsenten.

• Enkelte funksjoner krever Internett-tilgang og/eller MobileMe. Ytterligere kostnader kan påløpe og vilkår gjelder. MobileMe kan brukes av personer som er 13 år eller eldre. Abonnementsavgift påløper årlig, og Internett-tilgang kreves. Tjenestevilkår gjelder.

• * Bestilling av trykte produkter i iPhoto er tilgjengelig i USA, Canada, Japan og enkelte land i Europa og Asia.

• Artistleksjoner til GarageBand selges separat og er tilgjengelig gjennom GarageBand-leksjonsbutikken i utvalgte land.

• DVD-brenning krever en Apple SuperDrive-stasjon eller en kompatibel DVD-brenner fra en tredjepartsleverandør.

• Flickr-tjenesten er kun tilgjengelig i enkelte land.