iTunes 11 for Windows - Tekniske spesifikasjoner

Maskinvare:

• PC med 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor og 512 MB RAM

• Avspilling av videoer i SD-kvalitet (standard oppløsning) fra iTunes Store krever en Intel Pentium D-prosessor eller raskere, 512 MB RAM og et DirectX 9.0-kompatibelt skjermkort.

• Avspilling av HD-videoer (720p) eller iTunes LP- og iTunes Extras-innhold krever en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere, 1 GB RAM og Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 eller NVIDIA GeForce 6150 eller høyere.

• Avspilling av HD-videoer (1080p) krever en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere, 2 GB RAM og en Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400, Nvidia GeForce 8300 GS eller høyere.

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller høyere. 1280 x 800 eller høyere kreves for avspilling av iTunes LP- og iTunes Extras-innhold.

• 16-bit lydkort og høyttalere

• Bredbåndsforbindelse til Internett for å bruke iTunes Store.

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brenner for å opprette lyd-CD-er og MP3-CD-er eller sikkerhetskopier av CD-er og DVD-er.

Programvare:

• Windows XP Service Pack 2 eller nyere, 32-bitsutgaver av Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8.

• 64-bitsutgaver av Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8 krever 64-bitsinstallereren. Du finner mer informasjon på www.itunes.com/no/download.

• 400 MB ledig plass på harddisken.

• Skjermleseren må være Window-Eyes 7.2 eller nyere. Du finner informasjon om tilgjengelighet i iTunes på www.apple.com/no/accessibility

• Tilgjengelighet til iTunes i nettskyen og iTunes Match varierer fra land til land.