iTunes 10.7 for Mac - Tekniske spesifikasjoner

Programvare:

• Mac OS X versjon 10.6.8 eller nyere.

• Safari 4.0.3 eller nyere.

• 350 MB ledig plass på harddisken.

• Tilgjengelighet til iTunes i nettskyen og iTunes Match varierer fra land til land.

Maskinvare:

• Mac-maskin med Intel Core-prosessor og 512 MB RAM.

• Avspilling av HD-videoer (720p) og iTunes LP- og iTunes Extras-innhold krever en maskin med 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere og 1 GB RAM.

• Avspilling av HD-videoer (1080p) krever en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere og 2 GB RAM.

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller høyere. 1280 x 800 eller høyere kreves for avspilling av iTunes LP- og iTunes Extras-innhold.

• Bredbåndsforbindelse til Internett for å bruke iTunes Store.

• Kombinert stasjon fra Apple eller SuperDrive for å opprette CD-er med lyd, MP3 og sikkerhetskopier. Noen CD-RW-opptakere som ikke er fra Apple, kan også fungere.

• Apple SuperDrive for å sikkerhetskopiere biblioteket på DVD-er. Noen DVD-RW-stasjoner som ikke er fra Apple, kan også fungere.