Apple Cinema Display (20 tommer, DVI), (23 tommer, DVI), (30 tommer, DVI) - Tekniske spesifikasjoner

Konfigurasjoner

20-tommers Apple Cinema Display-skjerm

23-tommers Apple Cinema HD Display-skjerm

30-tommers Apple Cinema HD Display-skjerm

Modell

M9177

M9178

M9179

Skjermstørrelse (diagonalt målt visningsområde)

20 tommer (synlig visningsområde)

23 tommer (synlig visningsområde)

30 tommer (29,7 tommer synlig visningsområde)

Skjermtype

LCD-skjerm med TFT- (Thin Film Transistor) og aktiv matrise-teknologi (AMLCD)

Oppløsninger

• 1680 x 1050 bildepunkter (optimal oppløsning)

• 1280 x 800 bildepunkter

• 1024 x 640 bildepunkter

• 1920 x 1200 bildepunkter (optimal oppløsning)

• 1280 x 800 bildepunkter

• 1024 x 640 bildepunkter

• 2560 x 1600 bildepunkter (optimal oppløsning)

• 2048 x 1280

• 1920 x 1200

• 1280 x 800

• 1024 x 640

Antall farger (maksimalt)

16,7 millioner

Visningsvinkel (normal)

178° horisontalt, 178° vertikalt

Lysstyrke (normal)

300 cd/m²

400 cd/m²

Kontrast (normal)

700:1

Responstid (normal)

14 ms

Punktavstand

0,258 mm

0,250 mm

Skjermbehandling

Antirefleksbehandling

Brukerkontroller (maskin- og programvare)

På/av-knapp for skjerm, knapp for å sette skjerm og maskin i dvale og vekke dem fra dvale, lysstyrkekontroll og mulighet for vinkling av skjermen.

Kabler

DVI (Digital Visual Interface), FireWire 400, USB 2.0 og strømkabel (24,5 V likestrøm).

Tilkobling

Selvdrevet USB 2.0-hub med to porter, to FireWire-porter og tilkoblingspunkt for låsekabel fra Kensington.

VESA-monteringsadapter

Kan brukes sammen med VESA FDMI-kompatible monteringsløsninger (MIS-D, 100, C). Krever en VESA-monteringsadapterfor Apple Cinema Display-skjermer (ekstrautstyr).

Mac Pro- kompatibilitet

Alle nye Mac Pro-maskiner med fire prosessorkjerner støtter to Apple Cinema Display-skjermer, inkludert «dual-link»-DVI for én 30-tommersmodell. Støtte for to 30-tommers Apple Cinema HD Display-skjermer krever to «dual link»-DVI-porter, som er tilgjengelig i konfigurasjoner med enten ATI Radeon X1900 XT eller NVIDIA Quadro FX 4500, og ved å installere et ekstra NVIDIA GeForce 7300 GT-kort. Støtte for mer enn to skjermer krever installering av ett eller flere ekstra NVIDIA GeForce 7300GT-kort.

Power Mac G5- kompatibilitet

Alle Power Mac G5-maskiner med to eller fire prosessorkjerner støtter to Apple Cinema Display-skjermer, inkludert «dual-link»-DVI for én 30-tommersmodell. Støtte for to 30-tommers Apple Cinema HD Display-skjermer krever to «dual link»-DVI-porter, som er tilgjengelig i konfigurasjoner med NVIDIA Quadro FX 4500 , og ved å installere et ekstra NVIDIA GeForce 6600-kort. Støtte for mer enn to skjermer krever installering av ett eller flere ekstra NVIDIA GeForce 6600-kort.

MacBook Pro- kompatibilitet

Alle MacBook Pro-modeller.

MacBook- kompatibilitet

Krever Apple mini-DVI-til-DVI-adapter. M9321*/A

Ikke relevant

iMac- kompatibilitet

Intel-baserte iMac-modeller (krever Apple mini-DVI-til-DVI-adapter M9321*/A)

Ikke relevant

Mac mini- kompatibilitet

Alle Mac mini-modeller

Ikke relevant

PowerBook- kompatibilitet

PowerBook G4 med DVI-port.

PowerBook G4 med «dual link»-DVI-port.

Supporttjenester og garanti

Alle Apple-skjermer leveres med 90 dager gratis telefonsupport og ettårig begrenset garanti. Du kan utvide service- og supportdekningen til å gjelde i tre hele år ved å registrere en skjerm i AppleCare Protection Plan-avtalen for en Mac Pro-, MacBook-, MacBook Pro-, iMac- eller Mac mini-maskin du kjøper samtidig med skjermen. Hvis du vil dekke kun skjermen eller dekke en ekstraskjerm, kjøper du AppleCare Protection Plan for Apple Display-skjermer. Kun AppleCare Protection Plan gir deg direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikrer at alle reparasjoner utføres av Apple-sertifiserte teknikere med originale Apple-deler. Hvis du vil ha mer informasjon, besøker du Apples supportwebsted eller ringer 815 00 158.

Spesialkonfigurasjoner

Du kan handle ekstrautstyr og tilbehør på Apple Store.

Tilkobling

• ADC-til-DVI-skjermadapter T2795*/A

• Tilbehørssett for iSight M9314*/A

Ergonomi

VESA-monteringsadapter M9649*/A

Sikkerhet

Kensington Combo Saver-sikkerhetskabel T4099*/A

Grafikkort

• Mac Pro

• Til sammen 4 NVIDIA GeForce 7300 GT-kort

• ATI Radeon X1900 XT

• NVIDIA Geforce FX 4500

• Power Mac G5

• NVIDIA GeForce 6600 MA271*/A

• Du kan velge å få installert andre kort når du tilpasser maskinkonfigurasjonen

Tjenester

AppleCare Protection Plan MA517*/A

Tekniske spesifikasjoner og godkjenninger

Strømkrav

• Spenning: 100-240 V vekselstrøm 50-60 Hz

• Maksimal effekt ved bruk: 65 watt (Apple Cinema Display), 90 watt (Apple Cinema HD Display), 150 watt (Apple Cinema HD Display)

• Strømsparingsmodus: 3 W eller mindre

Krav til omgivelsene

• Temperatur ved bruk: 10 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -40 til 47 °C

• Luftfuktighet under bruk: 20 til 80 prosent ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet (ved bruk): 3000 meter

Størrelse og vekt

• 20-tommers Apple Cinema Display-skjerm

• Høyde: 41 cm

• Bredde: 47,1 cm

• Dybde: 17,4 cm

• Vekt: 6,6 kg

• 23-tommers Apple Cinema HD Display-skjerm

• Høyde: 45 cm

• Bredde: 53,6 cm

• Dybde: 18,7 cm

• Vekt: 7,03 kg

• 30-tommers Apple Cinema HD Display-skjerm

• Høyde: 54.3 cm

• Bredde: 68,8 cm

• Dybde: 21,5 cm

• Vekt: 12,47 kg

Godkjenninger

• FCC Part 15 Class B

• EN55022 Class B

• EN55024

• VCCI Class B

• AS/NZS 3548 Class B

• CNS 13438 Class B

• ICES-003 Class B

• MPR II

• IEC 60950

• UL 60950

• CSA 60950

• EN60950

• ENERGY STAR

• TCO 03