iPod shuffle (3. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

Høyde:

45,2 mm

Bredde:

17,5 mm

Dybde:

7,8 mm inkludert klips

Volum:

4326 mm3

Vekt:

10,7 gram1

for iPod shuffle i anodisert aluminium

17,2 gram1

for iPod shuffle i polert, rustfritt stål

Eksterne kontroller

• Shuffle

• Spill i rekkefølge

• Slå av

Inn-/utganger

• 3,5-mm stereoutgang for hodetelefoner

Krav til driftsmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -20 til 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 % ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet (bruk): 3000 m

Kapasitet

• Flash-disk på 2 GB eller 4 GB2

• Plass til opptil 500 eller 1 000 sanger kodet i AAC-format ved 128 kbps3

• Oppbevarer data på USB-flashdisk

Batteri og strøm4

• Innebygd oppladbart litiumpolymerbatteri

• Videoavspilling: Opptil 10 timer når batteriet er fulladet

• Lading via USB fra datamaskin eller strømforsyningsenhet (selges separat)

• 80 % oppladet på 2 timer, fullstendig oppladet på 3 timer.

Lyd

• Avbruddsfri avspilling

• Frekvensrespons: 20Hz til 20 000 Hz

• Lydformater som støttes: AAC (8 til 320 Kbps), Protected AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formatene 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

Miljøstatusrapport

iPod shuffle viser at Apple fortsetter å jobbe for miljøet. Enheten har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Ingen bromerte flammehemmende stoffer

• Inneholder ikke PVC

• Lett å gjenvinne

VoiceOver Kit

• Dansk

• Engelsk

• Finsk

• Fransk

• Gresk

• Italiensk

• Japansk

• Kinesisk (kantonesisk)

• Kinesisk (mandarin)

• Koreansk

• Nederlandsk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk

• Russisk

• Spansk

• Svensk

• Tsjekkisk

• Tyrkisk

• Tysk

Hodetelefoner

• Øretelefoner med fjernkontroll

• Frekvensområde: 20 til 20 000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Systemkrav for Mac

• Macintosh-maskin med USB 2.0-port

• Mac OS X versjon 4.11 eller nyere

• iTunes 9 eller nyere5

Systemkrav for Windows

• PC med USB 2.0-port

• Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere

• iTunes 9 eller nyere5

I esken

• iPod shuffle

• Øretelefoner med fjernkontroll

• iPod shuffle USB-kabel (45 mm)

• Hurtigstartguide

Tilbehør

In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon6

Disse øretelefonene er utviklet for å gi klar og presis lyd, og du kommer til å høre lyddetaljer du tidligere har gått glipp av.

Earphones med fjernkontroll og mikrofon6

Disse øretelefonene har praktiske knapper som du kan bruke til å justere volumet og styre musikk- og videoavspilling.

USB-strømforsyningsenhet

Bruk denne superkompakte USB-baserte adapteren til å lade iPhone eller iPod når den ikke er tilkoblet en datamaskin.

USB-kabel til iPod shuffle

Denne kabelen, i to lengder, kobler tredje generasjon iPod shuffle til datamaskinens USB-port for synkronisering og batterilading.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.

3. Sangkapasitet er basert på 4 minutter per sang og koding ved 128 kbps i AAC-format. Ved 256 kbps i AAC-format er sangkapasiteten opptil 250 sanger (2 GB) eller 500 sanger (4 GB). Faktisk kapasitet varierer etter kodingsmetode og bitfrekvens.

4. Testene ble utført av Apple i februar 2009 med førproduksjonsmaskinvare og -programvare. Spillelisten inneholdt 358 forskjellige lydspor med innhold importert fra CD-er ved hjelp av iTunes (128 kbps AAC), og innhold kjøpt fra iTunes Store (128 kbps AAC). Batteritester er utført med spesifikke iPod-enheter. Faktiske resultater kan variere. Oppladbare batterier kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at de til slutt må byttes ut (les mer på www.apple.com/no/support/ipod/service/battery). Batteribrukstid og antall ladesykluser varierer avhengig av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.

5. iPod og iTunes skal kun brukes til å kopiere musikk du selv eier, eller på annen måte har lovlig tilgang til å kopiere. Ikke stjel musikk.

6. Mikrofon støttes ikke på tredje generasjon iPod shuffle.