AirPort Express 802.11n (1. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Størrelse: 9,4 x 7,5 x 2,85 cm

• Vekt: 188 gram1

Protokoll for trådløs tilkobling

• Utkast til 802.11n2

• 802.11a/b/g

Kompatibilitet

• Kan brukes sammen med Macintosh-maskiner, Windows-PCer og andre Wi-Fi-enheter med Wi-Fi-sertifisert 802.11a, 802.11b eller 802.11g eller 2.0-utkastet til 802.11n

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, SNMP og IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Sikkerhet

• Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)3

• Sikkerhetsfunksjon for trådløse nettverk (WEP) som kan konfigureres for 40-bits- og 128-bitskryptering

• MAC-adressefiltrering

• NAT-brannmur

• Støtte for RADIUS-godkjenning

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbasert tilgangskontroll

Programvare og tilbehør som følger med

• AirPort-verktøy for Mac og Windows

• 802.11n-aktiverer for Mac

• Bonjour for Windows

• Trykt og elektronisk dokumentasjon

Grensesnitt

• Trådløs 802.11n

• Én 10/100 Ethernet-port for tilkobling til ADSL- eller kabelmodem eller Ethernet-nettverk

• USB-port for tilkobling av USB-skriver5

• 3,5-mm lydutgang (minijacktilkobling) for analog eller optisk digital lyd4

• Innebygd strømforsyningsenhet

Strøm- og driftskrav

• 100 til 240 volt likestrøm, 50 til 60 Hz, strømstyrke inn: 0,2 ampere

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -25 til 60 °C

• Relativ luftfuktighet (ved bruk): 20 til 90 %, ikke-kondenserende

• Maksimal høyde for bruk: 3000 m

• Maksimal høyde for oppbevaring: 4500 m

Frekvensbånd

• 2,4 eller 5 GHz

Radiosignalstyrke

• 20 dBm (nominell)

Godkjenninger

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Kanaler

• Kanal 1 til 11, 36 til 48 og 149 til 165 er godkjent for bruk i USA og Canada

• Kanal 1 til 14 og 36 til 64 er godkjent for bruk i Japan

• Kanal 1 til 13 og 36 til 140 er godkjent for bruk i Europa

• Kanal 1 til 13, 36 til 64 og 149 til 165 er godkjent for bruk i Australia, Hongkong og New Zealand

Systemkrav

For Mac-brukere

For PC-brukere

For trådløs klienttilgang

Macintosh-maskin med AirPort eller AirPort Extreme for trådløs tilkobling

PC med 802.11a/b/g-kort eller kort som støtter 2.0-utkastet til 802.11n

For delt utskrift via USB-skriver

USB-skriver, Macintosh-maskin med Mac OS X versjon 10.2.7 eller nyere

USB-skriver, PC med Windows XP (SP2) eller Windows Vista og Bonjour for Windows som følger med på AirPort Express-CDen

Programvare

Brukere med Mac OS X v10.5.7 eller nyere kan:

• Få tilgang til et trådløst AirPort Express-nettverk

• Konfigurere en AirPort Express-basestasjon

• Spille musikk via AirTunes

• Dele en USB-skriver

• Bruke Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2)

• Windows XP eller Windows Vista

• WPA-støtte krever en Wi-Fi-sertifisert PC-løsning

Utvidet service og support

AppleCare Protection Plan for datamaskinen dekker AirPort Express-basestasjonen.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. AirPort Express-basestasjonen er basert på et utkast til IEEE 802.11n-spesifikasjonen og er kompatibel med IEEE 802.11a, IEEE 802.11b og IEEE 802.11g.

3. Støtte for WPA krever Mac OS X versjon 10.3 eller nyere. Bruk av WPA reduserer maksimalt antall nettverksbrukere. Når den kobles til et eksisterende nettverk, støtter AirPort Express kun WPA-Personal. WPA2 krever en Macintosh-maskin med et AirPort Extreme-kort og Mac OS X versjon 10.3 eller nyere.

4. Krever kompatibelt stereoanlegg eller kompatible høyttalere med innebygd forsterker.

5. Trådløs utskrift via USB krever en kompatibel skriver og Mac OS X versjon 10.2.7 eller nyere eller Windows XP eller Windows Vista.