QuickTime Pro 7 - Tekniske spesifikasjoner

Oversikt

• Merk:

• QuickTime 7 Pro fungerer kun sammen med gratisprogrammet QuickTime Player 7. Kontroller at du har QuickTime Player 7 installert på maskinen før du skriver inn QuickTime 7 Pro-registreringskoden.

• Konverter medieformater

• Konverter QuickTime-filmene til en rekke formater slik at de kan vises på iPod-er eller mobiltelefoner, eller del dem med venner og familie via e-post eller Internett.1 Eksporter til over et dusin forskjellige video- og lydformater.

• Rediger med enkelhet

• Bruk funksjonene i QuickTime Pro til å klippe ut, kopiere og lime inn for å redigere filmene eller legge til nye lydspor. Du kan til og med legge til kommentarer, rotere videoen og mer.

• Lag imponerende video

• Ved hjelp av et iSight-kamera eller andre FireWire-kompatible kameraer koblet til Mac-maskinen, kan du lage nydelige videoer med ett klikk og dele dem via e-post.

• Bygg opp et QuickTime-videobibliotek

• Bygg opp et bibliotek med filmer ved å lagre dem fra Internett til datamaskinen slik at du kan se dem når du vil.2 Vis filmer du har spilt inn med kameratelefon, digitalt kamera eller videokamera. QuickTime 7 Pro støtter de viktigste videoformatene som H.264, MPEG-4 og Motion JPEG.

• Lag et podcastopptak

• Koble til en USB-mikrofon og bruk QuickTime 7 Pro til å ta opp lyd som kan deles med andre i form av en podcast. Grensesnittet med én-knappsopptak kunne ikke vært enklere å bruke.

Slik oppgraderer du til QuickTime Pro

• Kontroller at QuickTime 7 Player er installert på maskinen.

• Kjøp en QuickTime Pro-registreringskode, som blir sendt via e-post.

• Åpne e-posten fra Apple, som inneholder den 20-sifrede registreringskoden.

• Gå til http://www.apple.com/no/quicktime/pro/unlock-mac_osx.html og følg instruksjonene for å legge inn koden.

• Begynn å bruke QuickTime Pro!

Systemkrav

• Mac OS X versjon 10.5 eller nyere

• En Mac-maskin med Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-prosessor (867 MHz eller raskere)

• Minst 512 MB RAM

• QuickTime 7

Merk: Ingen pakker vil bli sendt til deg, og du behøver ikke å laste ned mer programvare. Du kan begynne å bruke QuickTime Pro med en gang

Merk: En kraftigere datamaskin vil gi bedre ytelse.

1. QuickTime Pro støtter ikke ripping av DVD-er.

2. Enkelte innholdsleverandører tillater ikke at filmene deres på Internett blir arkivert.