AirPort Extreme 802.11n (5. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Lengde: 16,5 cm

• Bredde: 16,5 cm

• Høyde: 3,4 cm

• Vekt: 753 gram1

Trådløse protokoller

• IEEE 802.11a/b/g/n

Frekvensbånd

• 2,4 GHz og 5 GHz samtidig

Signalstyrke

• 20 dBm (nominell)

Kompatibilitet

• Kompatibel med Wi-Fi-sertifiserte 802.11a-, 802.11b-, 802.11g- og 802.11n-aktiverte Mac-er, iPhone, iPod touch og Windows-baserte PC-er

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Programvare og tilleggsutstyr som følger med

• Airport Utility for Mac og Windows

• AirPort-diskverktøy for Windows

• Bonjour for Windows

• Strømforsyningsenhet med kabel

• Trykt og elektronisk dokumentasjon

Sikkerhet

• Wi-Fi-beskyttet tilgang (WPA/WPA2)2

• Trådløs sikkerhet (WEP) kan konfigureres med 40- og 128-bits kryptering

• MAC-adressefiltrering

• NAT-brannmur

• Støtte for RADIUS-godkjenning

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbasert tilgangskontroll

Grensesnitt

• Én Gigabit Ethernet WAN-port for tilkobling av et DSL- eller kabelmodem

• Tre Gigabit Ethernet LAN-porter for tilkobling av datamaskiner og nettverksenheter

• USB-2.0-port for tilkobling av USB-skriver eller ekstern USB-harddisk

• Trådløs 802.11n2

Krav til driftsmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -25 til 60 °C

• Luftfuktighet under bruk: 20 til 80 %

• Luftfuktighet under oppbevaring: 10 til 90%

• Maksimal høyde over havet ved bruk: 3000 meter

• Maksimal høyde for oppbevaring: 4500 m

Godkjenninger

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950

Kanaler

• Kanal 1-11, 36-48 og 149-165 er godkjent for bruk i USA og Canada

• Kanal 1-13, 36-64 og 100-140 er godkjent for bruk i Japan

• Kanal 1-13, 36-64, 100-112 og 132-140 er godkjent for bruk i Europa

• Kanal 1-13, 36-64 og 149-165 er godkjent for bruk i Australia, Hong Kong og New Zealand

Elektrisk

• 12 Vdc, 1,8 A

Systemkrav

For Mac-brukere

For PC-brukere

For konfigurering og administrering

Mac med Mac OS X versjon 10.5.7 eller nyere, CD-stasjon og Ethernet-tilkobling eller trådløs nettverkstilkobling

PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1) eller nyere, CD-stasjon og Ethernet-tilkobling eller trådløs nettverkstilkobling

For trådløs klienttilgang

Mac med trådløs AirPort-tilkobling

PC med Wi-Fi-sertifisert 802.11 a-/b-/g-/n-kort

For skriverdeling med en USB-skriver

• USB-skriver

• Mac med Mac OS X versjon. 10.2.7 eller nyere

• USB-skriver

• PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1), Bonjour for Windows (følger med på AirPort Extreme-CD-en)

For AirPort Disk med en USB-harddisk

Mac med Mac OS X versjon 10.4.8 eller nyere

PC med Windows XP (SP3) eller Windows Vista (SP1), Bonjour for Windows (følger med på AirPort Extreme-CD-en)

Utvidet service og support

AppleCare Protection Plan for datamaskinen dekker AirPort Extreme-basestasjonen.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Støtte for Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) krever Mac OS X versjon 10.3 eller nyere eller Windows XP med SP eller nyere.

Wi-Fi Protected Access er et merke for Wi-Fi Alliance. Trådløs Internett-tilgang krever en datamaskin med mulighet for trådløs kommunikasjon, en basestasjon eller et annet tilgangspunkt og konto hos en Internett-leverandør (kan være avgiftsbelagt). Enkelte Internett-leverandører er ikke kompatible med AirPort Extreme. Produktspesifikasjonene kan bli endret uten varsel.