Apple TV (3. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

dimensions
  • Høyde: 2,3 cm

• Bredde: 9,8 cm

• Dybde: 9,8 cm

• Vekt 0,27 kg1

I esken

• Apple TV

• Apple Remote

• Strømledning

• Dokumentasjon

Prosessor

• Apples A5-chip med én kjerne

Systemkrav

• Wi-Fi-nettverk (802.11a, b, g eller n) (trådløs videostrømming krever 802.11a, g eller n) eller 10/100BASE-T Ethernet-nettverk

• iTunes Store-konto til leie av film.

• For å strømme media fra Mac eller PC: iTunes 10.2 eller nyere, iTunes Store-konto for Hjemmedeling

• Et MLB.TV-abonnement kreves for å se direktesendte eller i opptak

Porter og grensesnitt

• HDMI2

• Optisk lyd

• 10/100BASE-T Ethernet

• Innebygd IR-mottaker

• Mikro-USB (brukes til service og support)

Trådløst

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

Anbefalinger for driftsmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Oppbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet (ved bruk): 3000 meter

Strøm

• Innebygd, 6-watts universalstrømforsyningsenhet

Videoformater

• H.264-video opptil 1080p, 30 bilder per sekund, High Profile eller Main Profile nivå 4.0 eller lavere, Baseline Profile nivå 3.0 eller lavere med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps per kanal, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

• MPEG-4-video opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

• Motion JPEG (M-JPEG) opptil 35 Mbps, 1280 x 720 bildepunkter, 30 bilder per sekund, lyd i ulaw, PCM-stereolyd i filformatet .avi

Lydformater

• HE-AAC (V1), AAC (16 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF og WAV, videresending av Dolby Digital 5.1-surroundlyd

Fotoformater

• JPEG, GIF og TIFF

TV-kompatibilitet

• Kompatibel med HDTV-er med HDMI og oppløsningene 1080p eller 720p ved 60/50 Hz,2 inkludert populære modeller fra disse produsentene: Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Vizio og Westinghouse

Apple TV og miljøet

Apple bruker en komplett livssyklustilnærming for å bestemme vår miljømessige påvirkning. Finn ut mer.

Apple TV har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:

• Ingen bromerte flammehevende stoffer

• Ingen PVC-stoffer3

• Oppfyller ENERGY STAR 2.0-kravene til TV-bokser

Apple og miljøet

Finn ut mer om Apples engasjement for å redusere påkjenningen på miljøet fra produktene og prosessene våre. Apple Product Environmental Reports inneholder miljøinformasjon om produktene våre.

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Finn ut mer om hvordan du resirkulerer Apple-produkter.

Filmer fra iTunes4

Oppløsning

Lyd

HD-film

1920 x 1080 (maksimum)

Dolby Digital 5.1-surroundlyd (ikke i alle filmer)

SD-film

720 x 480 anamorfisk (maksimum)

Dolby Digital 5.1-surroundlyd (ikke i alle filmer)

Tilbehør

• Apple HDMI-til-HDMI-kabel Med Apples HDMI til HDMI-kabel kan du koble en Apple TV, Mac mini eller en annen HDMI-enhet til en HDTV- eller hjemmekinoforsterker. Både digital video med høy oppløsning og digital lyd i flere kanaler overføres gjennom denne ene kabelen som gir fantastisk bilde og lyd.

• iWires digital optisk lydkabel Den digitale, optiske kabelen fra iWires sender ubearbeidet lyd til en hvilken som helst hjemmekinoforsterker eller enhet. Perfekt for lydentusiaster som vil dra full nytte av den digitale signalbehandlingen i en Mac, hjemmekinoforsterker, DVD-spiller, parabolmottaker eller kabel-TV-boks.

• AppleCare Protection Plan AppleCare Protection Plan-avtalen gir tilgang til service og support fra de som kjenner Apple TV best. Du får direkte tilgang til Apples prisbelønte tekniske telefonsupport og reparasjonsdekning i opptil to år fra kjøpsdatoen for Apple TV.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Krever HDCP ved avspilling av beskyttet innhold.

3. PVC-fri strømkabel er tilgjengelig i USA og Canada.

4. En internettforbindelse på minimum 8 Mbit/sek anbefales for visning av filmer og TV-programmer i 1080p HD, minimum 6 Mbit/sek anbefales for visning av innhold i 720p og minimum 2,5 Mbit/sek anbefales for visning av innhold i standard oppløsning. Hastigheten til internettforbindelsen kan variere avhengig av internettleverandør og andre faktorer.

Tjenester er ikke tilgjengelig i alle land og kan bli endret.