AirPort Time Capsule 802.11ac - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Størrelse: 9,8 x 9,8 x 16,8 cm

• Vekt: 1,48 kg1

Lagringsplass2

• 2 TB harddisk

• 3 TB harddisk

Trådløst

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac

• Stråleformende antenner med seks elementer

• To bånd samtidig – 2,4 GHz og 5 GHz

• Radioeffekt: 32,5 dBm maksimalt (varierer avhengig av land)

• Kanal 1–11, 36–116 og 132–165 er godkjent for bruk i USA og Canada

• Kanal 1–13, 36–64 og 100–140 er godkjent for bruk i Europa og Japan

• Kanal 1–13, 36–64 og 149–165 er godkjent for bruk i Australia, Hongkong og New Zealand

Kompatibilitet

• Fungerer med Mac-er, iOS-enheter, Apple TV, Windows-baserte PC-er og andre Wi-Fi-enheter med 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n og 802.11ac

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP og L2TP), DNS Proxy, IPv6 (6to4 og manuelle tunneler)

Sikkerhet

• Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)3

• WPA/WPA2 Enterprise3

• MAC-adressefiltrering

• NAT-brannmur

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbasert tilgangskontroll

Grensesnitt

• 802.11ac trådløst med to bånd samtidig

• Gigabit Ethernet WAN-port for tilkobling av DSL-modem, kabelmodem eller Ethernet-nettverk

• USB-2-port for tilkobling av USB-skriver eller -harddisk4

• Tre Gigabit Ethernet LAN-porter for tilkobling av datamaskin, Ethernet-hub eller nettverksskriver

• Innebygd strømforsyning

Antall brukere

• 50

Strøm- og driftskrav

• 100–240 V vekselstrøm, 50–60 Hz; inngangsstrøm: 1,5 A

• Temperatur under bruk: 0 til 35 °C

• Oppbevaringstemperatur: -25 ° til 60 ° C

• Relativ fuktighet (drift): 20–80 prosent ikke-kondenserende

• Maksimal høyde under bruk: 3000 meter

• Maksimal høyde for lagring: 4500 meter

Godkjenninger

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950, GB 4943.1-2011

Systemkrav

• Oppsett og administrering

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere og AirPort-verktøy 1.3

• Mac med OS X Lion versjon 10.7.5 eller nyere og AirPort-verktøy 6.3

• Trådløs enhetstilgang

• Enheter med Wi-Fi som bruker 802.11a/b/g/n/ac-spesifikasjonen

• Skriverdeling med en USB-skriver

• USB-skriver

• Mac med OS X versjon 10.2.7 eller nyere

• PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

• Delt USB-harddisk

• Mac med OS X versjon 10.4.8 eller nyere

• PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

• Sikkerhetskopiering med Time Machine

• Mac med OS X versjon 10.5.7 eller nyere

AirPort Time Capsule og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet i vurderingen av hvilken påvirkning det vil ha på miljøet. Mer

AirPort Time Capsule har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Ingen brombaserte flammehemmende stoffer

• Ingen PVC5

• Oppfyller ENERGY STAR 1.0-kravene for smått nettverksutstyr

Apple og miljøet

Mer om Apples engasjement for å redusere miljøpåkjenningen fra selskapets produkter og prosesser. Apple Product Environmental Specification beskriver de miljøvennlige fordelene ved produktene våre.

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Mer om hvordan du resirkulerer Macen.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.

3. Støtte for Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) krever OS X versjon 10.3 eller nyere eller Windows XP med SP eller nyere.

4. Noen USB-lagringsenheter overholder strømspesifikasjonene for USB 2.0 og kan trekke strøm fra AirPort Time Capsule. Andre enheter krever separat strømforsyning.

5. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i alle områder bortsett fra India og Sør-Korea.

Trådløs Internett-tilgang krever en datamaskin eller enhet med mulighet for trådløs kommunikasjon, en basestasjon eller et annet tilgangspunkt og Internett-tilgang (kostnader kan påløpe).