iPhone 3GS - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt 1

• Høyde: 115,5 mm

• Bredde: 62,1 mm

• Tykkelse: 12,3 mm

• Vekt: 135 gram

Mobilnettverk og trådløst

• UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Wi-Fi (802.11b/g)

• Bluetooth 2.1 + EDR-teknologi for trådløs tilkobling

Sted

• Assisted GPS

• Digitalt kompass 2

• Wi-Fi

• Mobil

Strøm og batteri 3

• Innebygd oppladbart litiumionebatteri

• Lading via USB fra datamaskin eller strømforsyningsenhet

• Taletid:

• opptil 12 timer med 2G

• opptil 5 timers med 3G

• Standby-tid: opptil 300 timer

• Internett-bruk:

• opptil 5 timers med 3G

• opptil 9 timer med Wi-Fi

• Videoavspilling: opptil 10 timer

• Lydavspilling: opptil 30 timer

Systemkrav for Mac

• Mac med USB 2.0-port

• Mac OS X versjon 10.5.8 eller nyere

• iTunes 9.2 eller nyere (last ned gratis fra www.itunes.com/no/download)

• iTunes Store-konto

• Internett-tilgang

Systemkrav for Windows

• PC med USB 2.0-port

• Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere

• iTunes 9.2 eller nyere (last ned gratis fra www.itunes.com/no/download)

• iTunes Store-konto

• Internett-tilgang

Krav til driftsmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -20 til 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet (ved bruk): 3000 meter

Kapasitet 4

• 8 GB flashdisk

Farge

• Svart

Skjerm

• 3,5-tommers (diagonalt målt) widescreenskjerm med Multi-Touch

• Oppløsning på 480 x 320 bildepunkter ved 163 ppi

• Oljeavstøtende belegg som beskytter mot fingeravtrykk

• Støtte for visning av flere språk og tegn samtidig

Lydavspilling

• Frekvensområde: 20 til 20 000 Hz

• Lydformater som støttes: AAC (8 til 320 kbps), Protected AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (formatene 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Brukeren kan selv angi en volumbegrensning

Videoavspilling

• Videoformater som støttes: H.264-video, opptil 1,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-versjonen av H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. H.264-video, opptil 2 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Baseline Profile opptil nivå 3.0 med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. MPEG-4-video, opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov.

Språk

• Språkstøtte for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk, tysk, tradisjonell kinesisk, forenklet kinesisk, nederlandsk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), dansk, svensk, finsk, koreansk, japansk, russisk, polsk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, arabisk, thai, tsjekkisk, gresk, hebraisk, indonesisk, malaysisk, rumensk, slovakisk, kroatisk, katalansk og vietnamesisk.

• Tastaturstøtte for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk (Frankrike), fransk (Canada), fransk (Sveits), tysk, tradisjonell kinesisk (håndskrift, pinyin, zhuyin, cangjie, wubihua), forenklet kinesisk (håndskrift, pinyin, wubihua), nederlandsk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), dansk, svensk, finsk, koreansk, japansk (romaji), japansk (kana), russisk, polsk, tyrkisk, ukrainsk, estisk, ungarsk, islandsk, litauisk, latvisk, flamsk, arabisk, thai, tsjekkisk, gresk, hebraisk, indonesisk, malaysisk, rumensk, slovakisk, kroatisk, bulgarsk, serbisk (kyrillisk/latinsk), katalansk og vietnamesisk.

• Ordlistestøtte (gir muligheter for prediktiv tekst og autokorrektur) for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk, tysk, tradisjonell kinesisk, forenklet kinesisk, nederlandsk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), dansk, svensk, finsk, koreansk, japansk (romaji), japansk (kana), russisk, polsk, tyrkisk, ukrainsk, litauisk, ungarsk, flamsk, arabisk, thai, tsjekkisk, gresk, hebraisk, indonesisk, malaysisk, rumensk, slovakisk, kroatisk, katalansk og vietnamesisk.

Støtte for e-postvedlegg

• Dokumentformater som kan vises: .jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rikt tekstformat); .vcf (kontaktinformasjon); .xls og .xlsx (Microsoft Excel)

Kamera, bilder og video

• 3 megapiksler

• Autofokus

• Trykk for å fokusere

• Videoopptak, VGA opptil 30 bps med lyd

• Geomerking av bilder og video

Eksterne knapper og kontroller

• Dvale/vekke

• Ringelyd på/av

• Volum opp/ned

• Hjem

Tilkoblinger og innganger

• 30-pinners Dock-tilkobling

• Stereoutgang for hodetelefoner (3,5 mm)

• Innebygd høyttaler

• Mikrofon

• Skuffe for SIM-kort

Sensorer

• Akselerasjonsmåler

• Avstandsmåler

• Sensor for lys fra omgivelsene

Hodetelefoner

• Apple Earphones med fjernkontroll og mikrofon

• Volumkontroll

• Frekvensområde: 20 til 20 000 Hz

• Impedans: 32 ohm

I esken

• iPhone 3GS

• Apple Earphones med fjernkontroll og mikrofon

• Dock-kontakt-til-USB-kabel

• strømforsyningsenhet

• Dokumentasjon

Miljøstatusrapport

iPhone 3GS viser at Apple fortsetter å jobbe for miljøet. Enheten har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Inneholder ikke PVC

• Hodetelefoner uten PVC

• USB-kabler uten PVC

• Trykte kretskort uten brom

• LCD-skjermen inneholder ikke kvikksølv

• Skjermglass uten arsen

• Det meste av emballasjematerialet er laget av resirkulert fibertre og biobaserte materialer

• Strømforsyningsenheten overgår de strengeste standarder for energieffektivitet

Tilbehør

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon

Disse øretelefonene er utviklet for å gi klar og presis lyd, og du kommer til å høre lyddetaljer du tidligere har gått glipp av.

Apple Earphones med fjernkontroll og mikrofon

Disse øretelefonene har praktiske knapper som du kan bruke til å justere volumet og styre musikk- og videoavspilling.

• Apple Universal Dock

• Apple Dock Connector-til-USB-kabel

• iPhone 3G Universal Dock Adapter (3-pakning)

• iPhone TTY Adapter

• Apple komponent-AV-kabel

• Apple kompositt-AV-kabel

• AirPort Extreme-basestasjon

• Nike + iPod-sensor

• World Travel Adapter Kit

1. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Kompassets pålitelighet kan påvirkes av bruksforhold som magnetiske felter i nærheten.

3. Batteribrukstid avhenger av nettverkskonfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere. Oppladbare batterier kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at de til slutt må byttes ut hos en Apple-serviceleverandør. Gå til www.apple.com/no/batteries for mer informasjon. Hvis du vil ha mer informasjon om iPhone-enhetens ytelsestester for taletid, standby-tid, Internett-bruk via 3G, Internett-bruk via Wi-Fi, videoavspilling og lydavspilling, går du til www.apple.com/no/iphone/battery.html.

4. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.