iTunes 12 for Windows - Tekniske spesifikasjoner

Maskinvare:

• PC med en Intel- eller AMD-prosessor på 1 GHz med støtte for SSE2 og med 512 MB RAM.

• For å spille av video i SD-oppløsning fra iTunes Store kreves en Intel Pentium D-prosessor eller en raskere prosessor, 512 MB RAM og et DirectX 9.0-kompatibelt videokort.

• For å spille av video i 720p HD eller iTunes LP- eller iTunes Extras-innhold kreves en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,0 GHz eller en raskere prosessor, 1 GB RAM og et Intel GMA X3000-, ATI Radeon X1300- eller NVIDIA GeForce 6150-videokort eller bedre.

• For å spille av video i 1080p HD kreves en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,4 GHz eller en raskere prosessor, 2 GB RAM og et Intel GMA X4500HD-, ATI Radeon HD 2400- eller Nvidia GeForce 8300 GS-videokort eller bedre.

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller bedre, 1280 x 800 eller bedre kreves for avspilling av iTunes LP- eller iTunes Extras-innhold.

• 16-bits lydkort og høyttalere.

• Internettilkobling kreves for å bruke Apple Music, iTunes Store og iTunes Extras.

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brenner for å lage CD-er eller DVD-er med lydinnhold, MP3-filer eller sikkerhetskopier. Sanger fra Apple Music-katalogen kan ikke brennes på en CD.

Programvare:

• Windows 7 eller nyere.

• 64‑bitsutgaver av Windows krever 64‑bitsinstallereren for iTunes. Du finner mer informasjon på www.itunes.com/download.

• 400 MB ledig diskplass.

• Det kan hende at enkelte visualiserere fra tredjeparter ikke lenger er kompatible med denne versjonen av iTunes. Ta kontakt med utvikleren for en oppdatert visualiserer som er kompatibel med iTunes 12.1 eller nyere.

• Tilgangen til Apple Music, iTunes Store og iTunes Match kan variere fra land til land.

• Prøveabonnement på Apple Music krever registrering og gjelder kun for nye medlemmer. Abonnementet fornyes automatisk etter prøveperioden eller senere.