iTunes 12 for macOS - Tekniske spesifikasjoner

Maskinvare:

• Mac med Intel-prosessor.

• For å spille av video i 720p HD eller iTunes LP- eller iTunes Extras-innhold kreves en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,0 GHz eller en raskere prosessor.

• For å spille av video i 1080p HD kreves en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,4 GHz eller en raskere prosessor og 2 GB RAM.

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller bedre, 1280 x 800 eller bedre kreves for avspilling av iTunes LP- eller iTunes Extras-innhold.

• Internettilkobling kreves for å bruke Apple Music, iTunes Store og iTunes Extras.

• Bruk Apples kombinerte stasjon eller SuperDrive-stasjon for å lage CD-er med lydinnhold, MP3-filer eller sikkerhetskopier. Enkelte CD-RW-brennere fra andre produsenter enn Apple kan fungere. Sanger fra Apple Music-katalogen kan ikke brennes på en CD.

Programvare:

• OS X versjon 10.10.5 eller nyere.

• 400 MB ledig diskplass.

• Tilgangen til Apple Music, iTunes Store og iTunes Match kan variere fra land til land.

• Prøveabonnement på Apple Music krever registrering og gjelder kun for nye abonnenter. Abonnementet fornyes automatisk etter prøveperioden.