SP622_01-ipad2-mul

iPad 2 - Tekniske spesifikasjoner

Modeller

• Wi-Fi

• Wi-Fi + 3G

Størrelse og vekt1

Wi-Fi

• Høyde: 24,12 cm

• Bredde: 18,57 cm

• Dybde: 0,88 cm

• Vekt: 601 g

Wi-Fi + 3G

• Høyde: 24,12 cm

• Bredde: 18,57 cm

• Dybde: 0,88 cm

• Vekt: 613 gram (Wi-Fi + 3G-modell)

Lagring2

• 16 GB

Trådløst og mobilnettverk

Wi-Fi

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

• Bluetooth 2.1 + EDR-teknologi

Wi-Fi + 3G

• Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

• Bluetooth 2.1 + EDR-teknologi

• Wi-Fi + 3G-modell: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Kun data3

Skjerm

• 9,7-tommers (diagonalt målt) Multi-Touch-widescreenskjerm med LED-belysning og IPS-teknologi

• Oppløsning på 1024 x 768 bildepunkter, 132 bildepunkter per tomme (ppi)

• Fingeravtrykksbestandig, oljeavstøtende belegg

• Støtte for visning av flere språk og tegn samtidig

Prosessor

• Tokjerners A5-chip

Kameraer, bilder og videoopptak

• Kamera på baksiden: Videoopptak, HD (720p) opptil 30 bilder per sekund med lyd; stillbildekamera med 5x digital zoom

• Kamera på framsiden: Videoopptak, VGA opptil 30 bilder per sekund med lyd; stillbildekamera med VGA-kvalitet

• Trykk for å kontrollere eksponeringen for video eller stillbilder

• Geomerking av bilder og video via Wi-Fi

Strøm og batteri4

Wi-Fi

• Innebygd 25-wattimers oppladbart litiumpolymerbatteri

• Opptil 10 timer med surfing på Internett via Wi-Fi, videoavspilling eller musikkavspilling

• Lading via strømforsyningsenhet eller USB fra datamaskin

Wi-Fi + 3G

• Innebygd 25-wattimers oppladbart litiumpolymerbatteri

• Opptil 10 timer med surfing på Internett via Wi-Fi, videoavspilling eller musikkavspilling

• Opptil 9 timer med surfing på Internett over mobildatanettverk

• Lading via strømforsyningsenhet eller USB fra datamaskin

Tilkobling

Wi-Fi

• 30-pinners Dock-tilkobling

• Stereoutgang for hodetelefoner (3,5 mm minijack)

• Innebygd høyttaler

• Mikrofon

Wi-Fi + 3G

• 30-pinners Dock-tilkobling

• Stereoutgang for hodetelefoner (3,5 mm minijack)

• Innebygd høyttaler

• Mikrofon

• Mikro-SIM-kortskuff (kun Wi-Fi + 3G-modellen)

Sensorer

• Akselerasjonsmåler

• Sensor for lys fra omgivelsene

• Gyroskop

Posisjonering

Wi-Fi

• Wi-Fi

• Digitalt kompass

Wi-Fi + 3G

• Wi-Fi

• Digitalt kompass

• Assisted GPS

• Mobildata

Lydavspilling

• Frekvensområde: 20 Hz til 20 000 Hz

• Lydformater som støttes: HE-AAC (V1 og V2), AAC (8 til 320 kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (8 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (formatene 2, 3 og 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Brukeren kan selv angi en volumbegrensning

• Videresender Dolby Digital 5.1-surroundlyd via Apple Digital AV-adapter (selges separat)

TV og video

• Like skjermer via AirPlay for Apple TV-støtte med 720p

• Like skjermer-modus og video ut: Opptil 1080p med Apple Digital AV-adapter eller Apple VGA-adapter (selges separat)

• Video ut-støtte for 576p og 480p med Apple komponent-AV-kabel, 576i og 480i med Apple kompositt-AV-kabel (selges separat)

• Videoformater som støttes: H.264-video opptil 1080p, 30 bilder per sekund, High Profile nivå 4.1 med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-filformat; MPEG-4-video opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps per kanal, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-filformat, Motion JPEG (M-JPEG) på opptil 35 Mbps, 1280 x 720 bildepunkter, 30 bilder per sekund, lyd i ulaw, PCM-stereolyd i .avi-filformatet

Støtte for e-postvedlegg

Visbare dokumenttyper: .jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (nettsider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rikt tekstformat); .vcf (kontaktinformasjon); .xls og .xlsx (Microsoft Excel)

Språk

• Språkstøtte for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, spansk, tysk, arabisk, dansk, finsk, gresk, hebraisk, indonesisk, katalansk, kroatisk, malaysisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Tastaturstøtte for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk (Frankrike), fransk (Canada), fransk (Sveits), italiensk, japansk (romaji, kana), kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin, strøk), kinesisk – tradisjonell (håndskrift, pinyin, zhuyin, cangjie, strøk), koreansk, spansk, tysk (Tyskland), tysk (Sveits), arabisk, bulgarsk, cherokesisk, dansk, emoji, estisk, finsk, flamsk, gresk, hawaiisk, hebraisk, hindi, indonesisk, islandsk, katalansk, kroatisk, latvisk, litauisk, makedonsk, malaysisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Portugal), portugisisk (Brasil), rumensk, russisk, serbisk (kyrillisk/latinsk), slovakisk, svensk, thai, tibetansk, tsjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Ordlistestøtte (gir muligheter for prediktiv tekst og autokorrektur) for norsk, engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk (Frankrike), fransk (Canada), fransk (Sveits), italiensk, japansk (romaji, kana), kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, spansk, tysk, arabisk, bulgarsk, cherokesisk, dansk, estisk, finsk, flamsk, gresk, hawaiisk, hebraisk, hindi, indonesisk, katalansk, kroatisk, latvisk, litauisk, malaysisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Portugal), portugisisk (Brasil), rumensk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

Tilgjengelighet

• VoiceOver-skjermleser

• Støtte for avspilling av innhold med teksting

• AssistiveTouch-grensesnitt for hjelpetilbehør

• Zoomforstørrelse på fullskjerm

• Stor tekst

• Hvitt på svart-visning

• Volumjustering for venstre og høyre kanal

Krav til bruksmiljø

• Temperatur under bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur for når enheten ikke er i bruk: -20 til 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

Systemkrav

• Apple-ID (kreves for enkelte funksjoner)

• Internettilgang5

• Synkronisering med iTunes på en Mac eller PC krever:

• Mac: OS X versjon 10.5.8 eller nyere

• PC: Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere

• iTunes 10.5 eller nyere (gratis nedlasting fra www.apple.com/no/itunes/download/)

I esken

• iPad

• Dock-kontakt-til-USB-kabel

• USB-strømforsyningsenhet på 10 watt

Innebygde apper

• Safari

• Bilder

• App Store

• Kart

• Photo Booth

• Påminnelser

• Kamera

• Mail

• FaceTime

• iTunes

• Musikk

• Klokke

• Kalender

• Meldinger

• Aviskiosk

• Videoer

• Game Center

• Kontakter

• Notater

iPad og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet når vi vurderer påkjenningen på miljøet. Finn ut mer om iPad og miljøet

iPad viser at Apple fortsetter å jobbe for miljøet. Enheten har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Kvikksølvfri LCD-skjerm

• Arsenfritt skjermglass

• Ingen BFR-stoffer

• Ingen PVC-stoffer

• Resirkulerbart aluminiumskabinett

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Finn ut mer om hvordan du resirkulerer iPad.

1. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.

3. 3G-dataabonnement selges separat. iPad Wi-Fi + 3G-modellen du kjøper, er konfigurert til å fungere sammen med en bestemt mobilnettverksteknologi. Ta kontakt med operatøren for informasjon om kompatibilitet og 3G-dataabonnement.

4. Testene ble utført av Apple i februar 2012 med iPad-førproduksjonsenheter og -programvare. Under testene ble batteriet tømt fullstendig ved å utføre følgende oppgaver: videoavspilling, lydavspilling og internettsurfing via Wi-Fi eller mobildatanettverk. Videoinnholdet var en film på 2 timer og 23 minutter fra iTunes Store, som gikk på repetisjon. Lydinnholdet var en spilleliste med 358 forskjellige sanger, som var en kombinasjon av sanger importert fra CD-er ved hjelp av iTunes (128 kbps AAC-koding), og innhold kjøpt fra iTunes Store (256 kbps AAC-koding). Testene av internettbruk via Wi-Fi og mobildatanettverk ble utført ved å bruke dedikerte internett- og e-posttjenere, surfe på lokalnettverkslagrede versjoner av 20 populære nettsider og motta e-post én gang i timen. Alle innstillinger var standardinnstillinger bortsett fra: Wi-Fi var knyttet til et nettverk (bortsett fra for internettsurfing via mobildatanettverk), Wi-Fi-funksjonen Spør før tilkobling og Autolysstyrke var slått av. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer. Batteritester er utført med bestemte iPad-enheter. Faktiske resultater kan variere.

5. Trådløst bredbånd anbefales og kostnader kan påløpe.